Το ξεγύμνωμα του αιώνα για Ιβάν, Κόλκα, Σαββιδοτεχνείο, με τα ανοικτά μικρόφωνα στο paokTV (Αϊντχόφεν – ΠΑΟΚ)

Αυτό ήταν το ξεγύμνωμα του αιώνα που έγινε για τον Ιβαν Σαββίδη, τον δημοσιογράφο Σταύρο Κόλκα και το Σαββιδοτεχνείο ολόκληρο. Στριπτίζ κανονικό. Και δείχνει πως αντιλαμβάνεται την ενημέρωση ο Ιβάν και ο Κόλκας. Για γέλια και για κλάματα αυτό που θα διαβάσετε.

Στο ημίχρονο του φιλικού Αϊντχόφεν – ΠΑΟΚ από paok TV ο δημοσιογράφος Σταύρος Κόλκας νόμιζε ότι είχαν κλείσει τα μικρόφωνα και πλάκωσε στα μπινελίκια τους μισούς παίκτες του ΠΑΟΚ!  Αυτός ο εκλεκτός Σαββιδοτέχνης που άλλα γράφει στο Σαββιδοτεχνείο κι άλλα λέει όταν νομίζει ότι τα μικρόφωνα είναι κλειστά.

Και πότε λέει η αλήθεια ο Κόλκας; Παραδέχτηκε ότι έλεγε αλήθειες στο ημίχρονο. Άρα, όταν έγραφε για τα περί στρατηγού Λουτσέσκου και άλλες τέτοιες παπαριές ήταν ψέματα;

Ζήτησε συγγνώμη.  Από ποιον; Από τον λαό του ΠΑΟΚ που τον βομβάρδισε με τόνους σανό χρόνια τώρα; Από τον Ιβάν Σαββίδη; Από ποιον;

Κι άπαξ και διαβάζεις τα σχόλια των αναγνωστών κάτω από την «συγγνώμη» του Κόλκα, πανηγύρι. Ότι μας δούλευες τόσα χρόνια, αφού τώρα λες αλήθειες όπως γράφεις.

Κι αν είχαν κλείσει κανονικά τα μικρόφωνα στο ημίχρονο, κανένας δεν θα μάθαινε τις αλήθειες που είπε ο Κόλκας. Ουδείς.. Θα ήταν θαμμένες. Και θα διάβαζε την επόμενη ημέρα στο Σαββιδοτεχνείο, ότι ο ΠΑΟΚ είναι σε καλό δρόμο, γιατί έχει εμπιστοσύνη στον στρατηγό Λουτσέσκου.

Δεν ξεφτιλίστηκε μόνο ο Κόλκας μ αυτό που έγινε στην Ολλανδία. Ξεφτιλίστηκε και ξεκληρίστηκε μαζί ολόκληρο επικοινωνιακό παιχνίδι του Ιβάν Σαββίδη. Βγήκε στην επιφάνεια όλο το σανό που μοιράζει από το Σαββιδοτεχνείο.

Ποιος να πιστέψει τώρα τους Σαββιδοτέχνες, που ενώ βλέπουν τα αφεντικό τους να μην κάνει μεταγραφές, αυτοί εκθειάζουν τον Λουτσέσκου για στάχτη στα μάτια;

Η «Α» και η iapopsi.gr το’ χουν γράψει εκατό φορές ότι ο Σαββίδης ό,τι ήταν να δώσει, το’ δωσε στο ΠΑΟΚ, δεν πρόκειται να ξαναβάλει το χέρι στην τσέπη. Κι ο ΠΑΟΚ θα την βγάλει με τον Εσίτι και τον Λάμπρου.

Αποδείχθηκε περίτρανα ποιος κάνει ρεπορτάζ και ποιος γράφει για να κοιμίσει τους γνήσιους οπαδούς του ΠΑΟΚ, που δεν τρώνε ούτε σανό, ούτε παραμύθι. Γι αυτό κι οι περισσότεροι οπαδοί του ΠΑΟΚ μας εμπιστεύονται.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα