Το ξέσπασμα της μητέρας του Παύλου Φύσσα και το μπουκάλι στον Ρουπακιά

Επεισοδιακή ήταν η ολοκλήρωση της κατάθεσης (και της εξέτασης της ως μάρτυρας) της μητέρας του Παύλου Φύσσα, στη δίκη της Χρυσής Αυγής που διεξάγεται σε αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού.

Η Μάγδα Φύσσα ολοκληρώνοντας τα όσα είπε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, πέταξε ένα μπουκάλι που κρατούσε στα χέρια της στον Γιώργο Ρουπακιά και του είπε: «Να με θυμάσαι». Την θέση της μητέρας της πήρε η Ειρήνη Φύσσα αλλά δεν άντεξε ούτε λίγα λεπτά. Ζήτησε να βγει έξω και έτσι η δίκη διακόπηκε για τις 8 Οκτωβρίου. Νωρίτερα, η δίκη συνεχίστηκε με συνεχείς εντάσεις και με την μητέρα του Παύλου Φύσσα να προσπαθεί να καταθέσει μέσα από συνεχείς αντεγκλήσεις με τους δικηγόρους των κατηγορουμένων.

Το τελευταίο περιστατικό έγινε όταν τον λόγο πήρε συνήγορος υπεράσπισης κατηγορουμένου της Χρυσής Αυγής, ο οποίος ζήτησε το λόγο για να μιλήσει. Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Για όσο θέλω για να καταθέσω την άποψή μου». Τότε, φίλος του Παύλου Φύσσα φώναξε από το ακροατήριο «θες να δικάσεις μήπως; Δικηγόροι των φονιάδων».

Άμεσα, οι συνήγοροι της Χρυσής Αυγής, ζήτησαν να βγει έξω γιατί είναι μάρτυρας. Τότε ο φίλος του Παύλου Φύσσα άρχισε να φωνάζει «δεν είμαι μάρτυρας», και εν συνέχεια αποχώρησε από την αίθουσα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα