Τόμας: «Να “προστατεύσουμε το σπίτι μας” και να βοηθήσουμε τον Καλάθη»

Στο τρίπτυχο που πρέπει να παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός για να φτάσει στη νίκη επί της  Φενέρμπαχτσε, αύριο (7/12, 21:30) στο ΟΑΚΑ, αναφέρθηκε ο ΝτεΣόν Τόμας. Ο Αμερικανός, επισήμανε ότι πρέπει «να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να έχουμε ενέργεια και να είμαστε σκληροί». Επίσης, τόνισε πως ο Νικ Καλάθης ξέρει τι πρέπει να κάνει αλλά «πρέπει να τον βοηθήσουμε και εμείς, είναι ο ηγέτης μας».

Συγκεκριμένα, ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού, δήλωσε: «Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να έχουμε ενέργεια και να είμαστε σκληροί. Ξέρουμε ότι πρέπει να κερδίσουμε εκτός έδρας, αλλά πρέπει να “προστατεύσουμε” και το σπίτι μας.

» Όλοι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, όλοι γνωρίζουμε την EuroLeague. Προπονηθήκαμε καλά για το παιχνίδι που έρχεται, κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Έχουμε δρόμο μπροστά μας, προπονούμαστε καλά και παλεύουμε.

» Η Φενέρ είναι μία πολύ καλή ομάδα, μία από τις καυτές στην την EuroLeague αυτή την στιγμή. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, κυρίως στις λεπτομέρειες.

» Δεν πρέπει να κάνουμε λάθη, πρέπει να είμαστε δυνατοί και να τους ανταγωνιστούμε με κάθε τρόπο. Είναι ώρα να πατήσουμε τον διακόπτη και είναι καιρός να πάρουμε τις νίκες που πρέπει».

Αναφορικά με τον Νικ Καλάθη, είπε: «Ξέρουμε τι μπορεί να κάνει ο Νικ και ξέρει και αυτός τι μπορεί να φέρει στο παρκέ. Παίζει το παιχνίδι για πολύ καιρό, μπορεί να διαχειριστεί τις καταστάσεις. Πρέπει να τον βοηθήσουμε και εμείς, είναι ο ηγέτης μας, αλλά ξέρει τι πρέπει να κάνει».

 

 

 

Διαβάστε επίσης