Τον Άγγελο τον έφαγαν, τον Βαγγέλη όμως…

Μέρες μετράει ο Βαγγέλης Γραμμένος στην ΕΠΟ και, όσο πλησιάζει ο χρόνος προς την έξοδο, όλο και περισσότεροι αναδεικνύουν την ακαταλληλότητα του προσώπου του στην  κορυφαία διοικητική θέση της Ομοσπονδίας.

Τώρα ανακάλυψαν άπαντες ότι… δεν μπορεί το παλικάρι. Δυστυχώς όμως για το ελληνικό ποδόσφαιρο οι ιθύνοντες δεν φρόντισαν ν’ αλλάξουν την αποτυχημένη τους επιλογή. Όταν διαπιστώθηκε στην Εθνική ομάδα πως ο Άγγελος Αναστασιάδης ήταν ακατάλληλος, η διοίκηση της ΕΠΟ δεν περίμενε να ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του. Τον έδιωξε με το όποιο κόστος. Αντίστοιχα, αυτοί που επέλεξαν τον Βαγγέλη Γραμμένο ήταν επιβεβλημένο να τον απομακρύνουν έγκαιρα και όχι να περιμένουν την ολοκλήρωση της θητείας του.

Στη μία περίπτωση την αποτυχημένη επιλογή την πλήρωσε η Εθνική ομάδα, στην άλλη ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τώρα είναι αργά για δάκρυα, καθώς το καράβι βουλιάζει οικονομικά και διοικητικά. Για να επανέλθει με τον νέο καπετάνιο, θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια που είναι αμφίβολο αν στεφθεί από επιτυχία.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα