Τον ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη μήνυσε ο πρόεδρος των αστυνομικών της Θεσσαλονίκης για συκοφαντική δυσφήμιση

Ο Ηλίας Γκιώνης προχώρησε σε ανάρτηση που προκάλεσε την αντίδραση του Θοδωρή Τσαϊρίδη

Ανάρτηση του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη στον λογαριασμό του στο Instagram προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θοδωρή Τσαϊρίδη, ο οποίος τον μήνυσε.

Θυμίζουμε ότι ο Ηλίας Γκιώνης είναι αυτός που δημοσίευσε τα ονόματα των εμπλεκόμενων στην υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα.

Μάλιστα, ο γνωστός ακτιβιστής δεν έχει σταματήσει να ασχολείται με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Κατονομάζει καταστήματα διασκέδασης, τα οποία σχετίζονται έμμεσα ή άμεσα με πρόσωπα που ενεπλάκησαν στην υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού της 24χρονης.

Σε σημερινή του ανάρτηση αναφέρει ότι ο πρόεδρος της ΕΑΥΘ είναι συνιδιοκτήτης σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την ίδια ανάρτηση το συγκεκριμένο κατάστημα ανήκει σε πρόσωπα που εμπλέκονται στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Δείτε την ανάρτηση του Ηλία Γκιώνη

Τι υποστηρίζει ο πρόεδρος των αστυνομικών

«Πριν λίγο ενημερώθηκα ότι ο συγκεκριμένος κύριος, ο οποίος έχει οριστεί ως αυτόκλητος σωτήρας της κοινωνίας και της δικαιοσύνης, με εμπλέκει σε πράγματα και καταστάσεις που ουδεμία σχέση έχω», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Θοδωρής Τσαϊρίδης.

Στη συνέχεια προσθέτει ότι: «Ήδη έχει επιληφθεί το νομικό τμήμα της ένωσης προκειμένου να γίνουν όλες οι νόμιμες και νομικές ενέργειες εναντίον του, διότι προσβάλλει τόσο εμένα προσωπικά όσο και τον θεσμό που εκπροσωπώ. Δεν ξέρω αν υπάρχει έτερος εμπλεκόμενος αστυνομικός – συνδικαλιστής , αλλά το γεγονός ότι με τα γραφόμενα του με στιγματίζει και με στοχοποιεί είναι ολοφάνερο, καθώς ήδη δεκάδες συνάδελφοι, δημοσιογράφοι και πολίτες μου έχουν στείλει την συγκεκριμένη ανάρτηση. Η κοινωνία δεν καθαρίζει με νόμους ζούγκλας κ. Γκιώνη».

Νέα απάντηση Γκιώνη

Σε νεότερη ανάρτησή του ο Ηλίας Γκιώνης σχολιάζει: «Σε όποιο δικαστήριο προκύψει δεν θα έχω ποινικές κυρώσεις γιατί για να βγω συκοφάντης πρέπει να γνωρίζω ότι αυτά που παραθέτω είναι ψέματα και να το κάνω επίτηδες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα