«Τον άντρα τον θέλω πολύ έξυπνο και καλό άνθρωπο…»

Νικολέττα Ράλλη. Είναι νέα. Είναι ωραία. Δηλώνει ελεύθερη. Τι άλλο περιμένετε υποψήφιοι γαμπροί για να «επιτεθείτε» στην σέξι παρουσιάστρια του τ/σ ΑΝΤ-1; Η πληθωρική μελαχρινή μίλησε στην εφημερίδα «Real news» και αποκαλύφθηκε.

Δηλώνει γυναίκα των μακροχρόνιων σχέσεων και εκφράζει την επιθυμία της η επόμενη να την οδηγήσει στο γάμο. «Δεν θα έκανα µια σχέση η οποία θα καταλάβαινα ότι δεν οδηγείται στον γάμο», εξομολογείται η Νικολέττα Ράλλη και προσθέτει: «Δεν έχω ανάγκη να είμαι απλά µε κάποιον. Είμαι σε ηλικία που θέλω να κάνω οικογένεια και παιδιά».

Η εκρηκτική παρουσιάστρια μιλά και για τη μητρότητα. «Δεν θέλω απλά να αποκτήσω ένα παιδί, θέλω να βρω τον σωστό άντρα που θα κάνω μαζί του παιδί. Δεν είμαι της μοντέρνας άποψης απλά να κάνω ένα παιδί. Θέλω να βρω έναν άντρα και μαζί να κάνουμε οικογένεια», δηλώνει ακόμα η Νικολέττα Ράλλη και ξεκαθαρίζει ότι: «από παιδάκι αγαπούσα τα παιδιά. Πιστεύω πως η διαιώνιση της αγάπης ενός ζευγαριού είναι το παιδί! Ποτέ δεν ήταν σκοπός µου η καριέρα. Όµως, η ζωή µε πήγαινε εκεί. Γι’ αυτό και άφησα πίσω το θέμα της οικογένειας».

«Ήθελα να γίνω αρχιτέκτονας»

Μάλιστα, εξομολογήθηκε ότι από… σπόντα βρέθηκε στην τηλεόραση, λέγοντας ότι: «Έτυχε να κάνω τη δουλειά της παρουσιάστριας, δεν ήταν όνειρό µου. Εγώ ήθελα να γίνω αρχιτέκτονας. Όταν προέκυψε η τηλεόραση στη ζωή µου, είδα ότι µου ταιριάζει και αποφάσισα να το κάνω. Όταν βλέπεις ότι κάτι σου ταιριάζει, δεν το αφήνεις. Σε παρασύρει η δουλειά, όταν, μάλιστα, είναι και τόσο ενδιαφέρουσα».

Τέλος, στέλνει στους υποψήφιους γαμπρούς. Πως αλήθεια θέλει τον άνδρα η Νικολέττα Ράλλη; «Από µια ηλικία και μετά, θεωρώ ότι, όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο, ξέρεις πως θα είναι ως σύζυγος αλλά και ως πατέρας. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό ο άντρας µου να είναι καλός άνθρωπος. Επίσης, θέλω να είναι πάρα πολύ έξυπνος. Για εμένα όλα ξεκινούν από το μυαλό . Από το μυαλό ξέρεις ότι δεν θα πεινάσεις ποτέ. Από το μυαλό ξέρεις ότι θα μπορεί να στύβει την πέτρα. Από το μυαλό ξέρεις ότι θα έχει πάντα δουλειά. Και ότι θα έχει ένα καλό DNA»!

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα