Τον Δημήτρη Κούβελα θέλει στο κόμμα του ο Τράγκας

Για το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική μίλησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107.7, ο καθηγητής φαρμακολογίας Δημήτρης Κούβελας

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς ο κ. Κούβελας περι ενδεχόμενης εμπλοκής του με την πολιτική, ανέφερε ότι του έχουν γίνει προτάσεις και τον τιμούν με την πρόταση τους, ωστόσο “εγώ δεν θέλω να γίνω πολιτικός” Απαντώντας στο ερώτημα είπε: “Είναι ο κ. Τράγκας”. Ερωτηθείς εάν του έγινε πρόταση από κοινοβουλευτικό κόμμα, απάντησε: Απο δύο, “μου έχουν γίνει προτάσεις έμμεσα. Γιατί έχει σημασία; αφού δεν με νοιάζει εμένα”, ανέφερε. “Στα 60φεύγα δεν θέλω να αλλάξω δουλειά, ζω το όνειρο μου είναι η δουλειά μου δεν είναι ούτε τα μιντια ούτε η πολιτική”, σημείωσε.

«Υπέρ των εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού αλλά όχι σε όλες τις ομάδες»

Σε ότι αφορά τους εμβολιασμούς, κ. Κούβελας τόνισε πως “δεν είναι δυνατόν να μπαίνουμε στη συζήτηση αν είμαι εναντίον ή όχι των εμβολιασμών. Με ενοχλεί που όλοι οι άλλοι μπαίνουν στη δουλειά μου. Εξ ορισμού είμαι υπέρ όλων των φαρμακευτικών προϊόντων, αλλά δεν δίνουμε σε όλους όλα τα φάρμακα”, σχολίασε.

“Είμαι σαφέστατα υπέρ των εμβολίων αλλά έχουν και παρενέργειες”, ξεκαθάρισε.

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να εμβολιαστούν και οι νεότερες ηλικίες, ο κ. Κούβελας είπε: “Ένα παιδάκι που δεν πρόκειται να νοσήσει ποτέ δεν χρειάζεται να το κάνει το εμβόλιο” και συμπλήρωσε, “υπάρχουν ομάδες που πρέπει να κάνουν το εμβόλιο και αυτούς αν μπορούσα θα τους εμβολίαζα με βελάκια”

“Πρέπει να εμβολιαστούν οι μεγάλοι”, δήλωσε. “Άνθρωποι κάτω των 20 ετών να το κάνουν μόνο κάτω από ειδικές περιστάσεις. Μέχρι 35 ετών όμως πρέπει να τους ψάξουμε για να δούμε ποιος το χρειάζεται και ποιος όχι”, ανέφερε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα