Τον διώχνουμε, αλλά δεν έχουμε να τον πληρώσουμε ή τον κρατάμε κι αποκλειόμαστε;

Ο Ζαγοράκης πρέπει να πάρει αποφάσεις για τον Τζόνι Φαν’τ Σιπ. Τέλος τα σούρτα – φέρτα στην Ευρωβουλή και σουλάτσο χαβαλέ. Εδώ υπάρχει θέμα και πρέπει να το διαχειριστεί. Θα τον κρατήσει τον Ολλανδό;

Αν τον κρατήσει, ψώνισε από σβέρκο η εθνική. Άπατη θα πάει. Ποιό Μουντιάλ στο Κατάρ 2022 και κουραφέξαλα. Είναι τόσο καιρό στην Ελλάδα και δεν κατάφερε να βάλει σε μια σειρά τα πράγματα.

Κι εγώ, δεν θα πω ό,τι λένε οι κακεντρεχείς που δεν τον γουστάρουνε, ότι δουλεύει με ραβασάκι ή ότι έχει παρτίδες με τους μανατζαραίους. Εγώ δεν τα πιστεύω αυτά τα πράγματα.

Εγώ το γήπεδο κοιτάω. Μηδέν εις το πηλίκον ο μίστερ. Άπαξ όμως και τον διώξει ο Ζαγοράκης, θα πρέπει να κοιτάξει και το ταμείο της ΕΠΟ. Πληρώνει ακόμα τον Ρανιέρι, τον Σκίμπε και τον Άγγελο τον Αναστασιάδη. Υπάρχουν άλλα λεφτά; Τι λέει ο Βάγγος ο Γραμμένος; Έχει; Τι ταμείο παραδίσει στο Θοδωρή;

Και δηλαδή, η τύχη της εθνικής εξαρτάται από το αν η ΕΠΟ έχει η όχι λεφτά; Πλάκα κάνουμε τώρα; Ας ζητήσει δάνειο από την FIFA ο Θοδωρής ή από τον Θόδωρο τον Θεοδωρίδη στην UEFA.

Διότι άπαξ και τον κρατήσει, το φούντο είναι βεβαιωμένο. Γι αυτό σου λέω ότι ο Ζαγόρ έμπλεξε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα