Τον Ιανουάριο ξεκαθαρίζει το όνομα!

Μέσα στον Ιανουάριο θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις για το θέμα της εμπορικής ονομασίας του νέου γηπέδου της ΑΕΚ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να περιμένει ακόμη δύο προτάσεις.

Το 2014 θα είναι χρονιά ορόσημο για τους φίλους της ΑΕΚ, όσον αφορά στο θέμα της επιστροφής στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του ασχολούνται καθημερινά με το πρότζεκτ του νέου γηπέδου, καθώς θέλουν να ξεκινήσουν τα έργα όσο το δυνατόν συντομότερα.

Ενα από θέματα που πρέπει να διευθετήσει η Ένωση το προσεχές διάστημα, είναι αυτό της εμπορικής ονομασίας της Αγιάς Σοφιάς. Το εν λόγω ζήτημα το χειρίζεται προσωπικά ο Τίγρης, ο οποίος βρίσκεται εδώ και καιρό σε επαφή με εταιρίες που ενδιαφέρονται για το πρότζεκτ και οι πληροφορίες θέλουν τις συζητήσεις να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της “ΩΡΑΣ των σπορ”, στις αρχές Ιανουαρίου θα έρθουν για δεύτερη φορά στη χώρα μας οι άνθρωποι της “SPORT 5”, για να συναντηθούν με τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ και να καταθέσουν και εκείνοι την προσφορά ή τις προσφορές που θα έχουν εξασφαλίσει. Η γερμανική εταιρεία όμως, δεν ενδιαφέρεται μόνο για το θέμα του ονόματος, αλλά και για την εμπορική ονομασία θυρών του γηπέδου, το στέγαστρο, τα VIP, ακόμα και το εστιατόριο με τα αποδυτήρια!
Σε ότι έχει να κάνει πάντως με το βασικό ζήτημα, αυτό της εμπορικής ονομασίας του γηπέδου, θα κλείσει οριστικά μέσα στον Γενάρη. Όπως τονίζεται στην εφημερίδα, μετά τα μέσα του μήνα θα συγκληθεί έκτακτο Δ.Σ. της “ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924” Α.Ε., για να αποφασιστεί το ποια θα είναι η εταιρία που θα δώσει το όνομά της στο νέο γήπεδο.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μόλις πάρει στα χέρια του και τις προσφορές από τις υπόλοιπες εταιρίες που έχουν δείξει ενδιαφέρον (σ. σ. τουλάχιστον δύο καταθέτουν άμεσα επίσημες προτάσεις, πέραν αυτής που υπάρχει ήδη), θα ενημερώσει επίσημα για όλες τις κινήσεις του τα μέλη της “ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924” Α.Ε. και θα παρθεί η μεγάλη απόφαση.
Η συμφωνία αναμένεται να αποφέρει στην ΑΕΚ ένα ποσό της τάξης των 10 εκατομμυρίων ευρώ και θα έχει συγκεκριμένη χρονική διάρκεια, που θα αφορά στα επόμενα 5 ή ακόμα και 10 χρόνια.

Διαβάστε επίσης