Τον Ιταλό ομόλογο του υποδέχτηκε στην Κατεχάκη ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.

Τον αρχηγό της Ιταλικής Κρατικής Αστυνομίας και Γενικό Διευθυντή Δημόσιας Ασφάλειας, Franco Gabrielli, υποδέχθηκε το πρωί της Τετάρτης στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. ο αντιστράτηγος, Κωνσταντίνος Τσουβάλας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία επιβεβαιώθηκε το εξαιρετικό επίπεδο συνεργασίας των Αστυνομιών των δύο χωρών, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, με έμφαση στη διαχείριση του προσφυγικού – μεταναστευτικού ζητήματος και στην αντιμετώπιση του οργανωμένου διασυνοριακού εγκλήματος. Από ελληνικής πλευράς συμμετείχαν ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, Ταξίαρχος Αχιλλέας Σκανδάλης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, Ταξίαρχος Ηλίας Ξανθάκης και ο Προϊστάμενος του Επιτελικού Γραφείου του κ. Αρχηγού, Ταξίαρχος Στυλιανός Βολυράκης.

Από ιταλικής πλευράς συμμετείχαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, Ταξίαρχος Gennaro Capoluongo , o επικεφαλής της Γραμματείας του κ. Αρχηγού, Αστυνομικός Διευθυντής Luca Scognamillo και ο Αστυνομικός σύνδεσμος της Ιταλικής Αστυνομίας στην Ελλάδα, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Giovanni Accardo.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα