Τον Παπαστεργίου για πρόεδρο της ΚΕΔΕ στηρίζει ο Μπακογιάννης

Τι είπε σήμερα από τα Τρίκαλα ο δήμαρχος Αθηναίων, που μετείχε στο συνέδριο για την έξυπνη και βιώσιμη πόλη

Θετικά εκφράστηκε σήμερα από τα Τρίκαλα, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης για την υποψηφιότητα του δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, για την προεδρία της ΚΕΔΕ.

Κατά τη δεύτερη μέρα του 1ου συνεδρίου Plug and Play για τη δημιουργία μιας βιώσιμης και έξυπνης πόλης, που διεξάγεται στη θεσσαλική πόλη, ο κ. Μπακογιάννης στον χαιρετισμό του, τόνισε: «Θέλω να σας εξομολογηθώ το εξής. Τελευταία φορά που ήρθα στα Τρίκαλα, ο Δημήτρης –αναφερόμενος στο δήμαρχο Τρικκαίων κ. Παπαστεργίου- αποφάσισε να με τιμωρήσει και με έκανε βόλτα με το ποδήλατο. Ο σκοπός μου λοιπόν είναι να τον εκδικηθώ τα επόμενα χρόνια και να πάρω το αίμα μου πίσω».

Στιγμιότυπο από την ομιλία του Κώστα Μπακογιάννη στο συνέδριο για την έξυπνη και βιώσιμη πόλη

Για να προσθέσει: «Είμαστε γύρω, στους 330 δήμαρχοι, νομίζω ότι όλοι μαζί μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι έχουμε την ευκαιρία και εμείς να τον ταλαιπωρήσουμε και να μας εκπροσωπήσει και να μας εκφράσει, όπως όλοι το θέλουμε».

Άλλωστε, υπογράμμισε ο κ. Μπακογιάννης, «τα Τρίκαλα έχουν γίνει γνωστά σε όλη την Ελλάδα ως ένα πρότυπο, ένας δήμος πρότυπο, που ανοίγει νέους δρόμους για την αυτοδιοίκηση στη χώρα, ένας δήμος με τον οποίο μοιραζόμαστε πολλές και καλές πρακτικές».

 

Διαβάστε επίσης