Τον «σφαιράτο» και «αλμυρό» εξτρέμ Ναθαναέλ Εμποκού θέλει ο Μαρτίνς, αλλά κοστίζει 5 εκατ. ευρώ (video)

Θα είναι το «δώρο» του Μαρινάκη ο αριστεροπόδαρος Γάλλος;

Ο 20αχρονος Ναθαναέλ Εμποκού της Ρεμς είναι ο επόμενος στόχος του Ολυμπιακού, είναι «αλμυρός», καθότι στοιχίζει 5 εκατ. ευρώ, αλλά τον θέλει απεγνωσμένα ο Μαρτίνς για την θέση επιθετικού στα άκρα της επίθεσης.

Κεντρικό ρόλο στην υπόθεση παίζει ο ατζέντης που πήγε τον Αμπουμαπκάρ Καμαρά από τον Άρη στον Ολυμπιακό. Θα κάνει αυτό το ακριβό “δώρο” στον Πορτογάλο ο Μαρινάκης;

Είναι μια περίπτωση δύσκολη, ωστόσο. Και εξαιρετικά ακριβή. Αλλά και μια περίπτωση που ο Ολυμπιακός παρακολουθεί με ενδιαφέρον και έχει ήδη κάνει τις πρώτες επαφές για να φανεί εάν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή. Μια μεταγραφή, που για να πραγματοποιηθεί θα πρέπει να φτάσει/ξεπεράσει τα 5 εκατομμύρια. Καθώς αυτό είναι το ποσό που έχει θέσει στο τραπέζι η γαλλική ομάδα για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή της.

Στην υπόθεση υπάρχουν τρία σημεία που παίζουν σημαντικό ρόλο. Κατ’ αρχάς ο Εμπουκού θέλει αν φύγει από τη νυν ομάδα του. Επίσης, το συμβόλαιό του λήγει σε ακριβώς έναν χρόνο και από τη στιγμή που δεν συζητάει το ενδεχόμενο ανανέωσης, η Ρεμς είναι αναγκασμένη να βρει άμεσα λύση για να τον δώσει, ώστε να καρπωθεί κάποιο ποσό. Σε διαφορετική περίπτωση, σε έξι μήνες μπορεί να τον χάσει ως ελεύθερο και να μην πάρει ευρώ.

Ένα τρίτο σκέλος που παίζει ρόλο στην απόφαση του Ολυμπιακού να κινηθεί για τον Εμπουκού, είναι το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, έχει πολύ καλές σχέσεις με τους Ερυθρόλευκους. Καθώς μόλις πριν από λίγες ημέρες ολοκλήρωσε μια μεταγραφή στους πρωταθλητές Ελλάδος. Αυτήν του Αμπουμπακάρ Καμαρά. Ο λόγος για τον Αμπντελκαρίμ Ντουίς, έναν ισχυρό ατζέντη, εκπρόσωπο του Ενγκολό Καντέ της Τσέλσι, ο οποίος έβαλε για τα καλά την περίπτωση του 20χρονου επιθετικού στο τραπέζι.

Επί της ουσίας, αυτό που έκανε ο εν λόγω μάνατζερ είναι να επιβεβαιώσει ότι ο πελάτης του μόνο αρνητικός δεν είναι για τους Ερυθρόλευκους. Ενώ παράλληλα φέρεται να έχει άμεση συμμετοχή και στις πρώτες επαφές που έγιναν με τη Ρεμς. Η οποία μόνο ευχαριστημένη δεν είναι που πρέπει να αποχωριστεί ένα από τα σημαντικά ταλέντα της, χωρίς να καρπωθεί την υπεραξία που ζητούσε.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα