Τόνυ Μαυρίδης για Μαντόνα στη «Eurovision»: «Ποτέ δεν φημιζόταν για τις φωνητικές της ικανότητες!» (φωτό)

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε στο «TLife» ο γνωστός μουσικός παραγωγός και συνθέτης για την απογοητευτική εμφάνιση της ποπ σταρ στον διαγωνισμό

Κι εκεί που το βράδυ του Σαββάτου περίμεναν όλοι να απολαύσουν την μεγάλη ποπ σταρ επί σκηνής της «Eurovision, όταν η Μαντόνα ανέβηκε για να τραγουδήσει, το φωνητικό της χάρισμα μάλλον απογοητευτικό θα λέγαμε ότι ήταν!

Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, το «TlLife» ζήτησε από τον γνωστό μουσικό παραγωγό και συνθέτη, Τόνυ Μαυρίδη, να πει τη γνώμη του:

«Υπήρχαν έντονα στοναρίσματα. Αλλά δεν καταλαβαίνω κάτι. Περιμένατε κάτι άλλο; Δεν αμφισβητούμε ότι είναι μια τεράστια τραγουδίστρια στο είδος της αλλά ποτέ δε φημιζόταν για τις φωνητικές της ικανότητες. Δεν ήταν ποτέ η Σελίν Ντιόν! Είναι ένα pop icon αλλά δε με σόκαρε αυτό που άκουσα, γιατί αυτό περίμενα!», δήλωσε ο Τ.Μαυρίδης και συνέχισε λέγοντας:

«Πιστεύετε ότι δεν άκουγε καλά; 26 χώρες και δεν έγινε τεχνικό λάθος και η εμφάνιση της Μαντόνα ήταν η πιο άβολη στιγμή. Αν υπήρχε πρόβλημα με τον ήχο θα είχαν και οι άλλες χώρες πρόβλημα. Τις πρόβες της τις έκανε. Απλά η Μαντόνα, καλώς η κακώς αυτή είναι. Την αγαπάμε αλλά δεν περίμενα κάτι άλλο!».

Και κάπως έτσι απομυθοποιείται μία «βασίλισσα» της ποπ…

Διαβάστε επίσης