Τοποθέτηση – πρόκληση για τη Λυδία Κονιόρδου

Κανείς δεν χάνεται σε αυτή τη ζωή, αρκεί να έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Εν προκειμένω ο λόγος για τη Λυδία Κονιόρδου, που κακήν κακώς αποπέμφθηκε από το υπουργείο Πολιτισμού, καθώς οι υψηλές προσδοκίες που γεννήθηκαν με την τοποθέτηση της -ως έναν άνθρωπο με δεκαετίες στον χώρο- διαψεύστηκαν πανηγυρικά.

Ωστόσο, η πρώην υπουργός δεν έμεινε ούτε ένα μήνα χωρίς… δουλειά. Η Λυδία Κονιόρδου, όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη, τοποθετήθηκε πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Πολιτισμού «Σταύρος Νιάρχος». Πρόκειται για το στολίδι που δώρισε το Ίδρυμα στο Ελληνικό Δημόσιο. Η τοποθέτηση της κυρίας Κονιόρδου δείχνει με το «καλησπέρα» το πώς αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση τη διαχείριση του Κέντρου Πολιτισμού, ένα δώρο στον ελληνισμό.

Η ανακοίνωση από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με την διάταξη της παραγράφου 2.4 του άρθρου 3 του δευτέρου κεφαλαίου (άρθρου) του ν. 3785/2009 (Α’ 138) και το Καταστατικό της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος Α.Ε.», Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου για το υπόλοιπο της θητείας των μελών του ορίζεται η κυρία Λυδία Κονιόρδου.

Το Δ.Σ. του ΚΠΙΣΝ διαμορφώνεται ως εξής:
Λυδία Κονιόρδου, Πρόεδρος, μη εκτελεστικό μέλος
Νίκος Μανωλόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος
Δημήτρης Δημητρόπουλος, Εκπρόσωπος Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, μέλος
Γιώργος Κουμεντάκης, Εκπρόσωπος Εθνικής Λυρικής Σκηνής, μέλος
Δημήτρης Κάρναβος, Δήμαρχος Καλλιθέας, μέλος
Ανδρέας Νοταράς, μέλος
Τίνα Στέα, μέλος

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα