Απολύμανση… παντού ο Ιωνικός μετά τα κρούσματα

Απολύμανση σε όλους τους χώρους του γηπέδου της Νεάπολης, καθώς και στον αγωνιστικό εξοπλισμό και ρουχισμό, πραγματοποίησε ο Ιωνικός με τη βοήθεια ειδικού συνεργείου. Την ίδια στιγμή, οι Νικαιώτες διενεργούν και τα προβλεπόμενα τεστ Covid-19. Το περασμένο Σάββατο οι «κυανόλευκοι» επέστρεψαν από τον Βώλακα Δράμας -διακόπτοντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους- λόγω δύο ακόμα κρουσμάτων κορωνοϊού που ανιχνεύθηκαν στις τάξεις τους.

Η ανακοίνωση του Ιωνικού αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός, ακολουθώντας κατά γράμμα το πρωτόκολλο υγείας του ΕΟΔΥ για τη διαχείριση κρουσμάτων, ενημερώνει πως έχει προβεί σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες.

Ήδη έχει πραγματοποιηθεί από ειδικό συνεργείο, δύο φορές απολύμανση σε όλους τους χώρους του γηπέδου της Νεάπολης και σε όλον τον αγωνιστικό εξοπλισμό και ρουχισμό. Παράλληλα, προγραμματίζονται και διενεργούνται ανά γκρουπ, οι προβλεπόμενοι έλεγχοι με τεστ Covid-19, προκειμένου η ομάδα μας να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς με ασφάλεια».

Τα βελτιωτικά έργα στο γήπεδο της Νεάπολης συνεχίζει ο Ιωνικός, ο οποίος ανακοίνωσε ότι τοποθετήθηκαν τα καρεκλάκια στις θέσεις που απαιτούνταν.

Η ομάδα της Νίκαιας προχωράει παράλληλα όλα τα έργα που χρειάζονται (τοποθέτηση στεγάστρου, τουρνικέ και καμερών ασφαλείας, μεταξύ άλλων), προκειμένου να έχει στη διάθεσή της την έδρα της από την πρώτη «σέντρα» της Super League 1.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ιωνικού:

«Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα βελτιωτικά έργα στο γήπεδο της Νεάπολης και ήδη έχουν τοποθετηθεί τα καρεκλάκια στις θύρες που απαιτούνταν.

Το επόμενο διάστημα, οι εργασίες θα επεκταθούν σε όλους τους τομείς, με την τοποθέτηση στεγάστρου, τουρνικέ, καμερών ασφαλείας, ενώ θα πραγματοποιηθούν και λοιπές βελτιωτικές εργασίες-παρεμβάσεις, όπου έχει υποδειχτεί, από τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου η ομάδα μας, από την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2021/2022, να έχει έτοιμη την φυσική της έδρα και δύναμη της».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα