Τώρα δε δίνει ο Μητσοτάκης το πρωτάθλημα στον Αλαφούζο;

Sports Παρασκήνια

Η αγωνιστική κατάρρευση του Παναθηναϊκού, βρίσκεται τόσο κοντά στις φωνές εκείνων που πολύ δυνατά και απλοϊκά υποστήριζαν πως το πρωτάθλημα το δίνει στον Αλαφούζο η Νέα Δημοκρατία. Μπορεί ο πολύς κόσμος να γέλαγε με αυτές τις αστειότητες, λες και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ορίζει την ΕΠΟ ή είναι δικοί του οι διαιτητές, αλλά η προπαγάνδα, προπαγάνδα.

Υπήρχε μάλιστα σύνδεσμος οπαδών μεγάλης ομάδας του λεκανοπεδίου που ανέφερε πως «Το βλέπει όλη η Ελλάδα ότι ΜΕΣΩ της ξεπουλημένης ΕΠΟ, αυτή η κυβέρνηση χρωστάει γραμμάτια και θέλει να του δώσει το πρωτάθλημα με κυβερνητικό διάταγμα! Να απονείμει το πρωτάθλημα στον ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ της φίλο…»

Βέβαια τώρα μπορεί να προκύψει νέο αφήγημα. Εφόσον θα του έδινε το πρωτάθλημα η κυβέρνηση, ο Γιάννης Αλαφούζος δεν είχε λόγο να κάνει μεταγραφές. Γιατί να πετάει χρήματα; Ήταν ήσυχο το αφεντικό του «τριφυλλιού» πως τον τίτλο τον έχει στο τσεπάκι του. Μήπως θα του έδιναν και το κύπελλο με προεδρικό διάταγμα; Είναι προφανές πως στην Ελλάδα αντί να κοιτάξουμε τη δική μας καμπούρα, βλέπουμε των άλλων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα