Τοσουνίδης προς Μητσοτάκη : «Ό,τι πέτυχες ήταν επειδή είσαι γόνος «πολιτικού τζακιού»

Με αφορμή την συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Θεσσαλονίκη άμεση θέση πήρε το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων απαντώντας στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας μέσω του Εκπρόσωπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρο Τοσουνίδη στη δήλωση που αποκάλεσε τον Πάνο Καμένο «τσάμπα μάγκα» αλλά και στις δηλώσεις που αφορούν τις υποσχέσεις προς τον Ελληνικό λαό.

– «Τζάμπα μάγκας» είσαι εσύ που μιλάς για αξιοκρατία, ενώ ό,τι πέτυχες ήταν επειδή είσαι γόνος «πολιτικού τζακιού» αναφέρει σε δήλωσή του για την συνέντευξη Τύπου του Κυρ. Μητσοτάκη στην ΔΕΘ, ο Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης .

«Ο «τζάμπα μάγκας», Κυριάκο, είσαι εσύ που παραχωρείς αμαχητί τη Μακεδονία στα Σκόπια.

Δεν θα σε αφήσουμε.

– «Τζάμπα μάγκας», είσαι εσύ, που έβαλες σε κίνδυνο τη σταθερότητα της χώρας πριν οι Έλληνες βγουν από τα μνημόνια, με πρόσχημα το θέμα της ονομασίας, που παραδέχεσαι τελικά ότι θα δώσεις.

– «Τζάμπα μάγκας» είσαι εσύ, που προετοιμάζεις περικοπές στους μισθούς και στις συντάξεις, αντί να βάλεις το χέρι στην πλούσια τσέπη σου για να ξεπληρώσεις τα υπέρογκα χρέη του κόμματος και τα απλήρωτα δάνεια της εφημερίδας σου.

– «Τζάμπα μάγκας» είσαι εσύ που άλλα λες στη Θεσσαλονίκη, και άλλα στις Βρυξέλλες όταν σου τραβούν το αυτί.

– «Τζάμπα μάγκας» είσαι εσύ που στις Βρυξέλλες παριστάνεις τον κεντρώο, και στην Ελλάδα κρύβεσαι πίσω από τον ‘Αδωνη και τον Βορίδη.

«Απόγονε των σαλονιών, έχασες μια ακόμη ευκαιρία να πεις την αλήθεια.

Κανένας Έλληνας δεν θα σου εμπιστευτεί την Ελλάδα» καταλήγει στην δήλωση του ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

Διαβάστε επίσης