Τότεναμ – Λειψία: Σημαντικές απουσίες για τους “spurs”

Μία πρωτόγνωρη εμπειρία είναι έτοιμη να ζήσει σήμερα (22:00, CosmoteSport1 HD) η Λειψία κόντρα στην Τότεναμ στο Λονδίνο, καθώς θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στους “16” του Champions League.

Aπό την πλευρά τους οι “spurs” έχουν βρεθεί σε ανάλογο σημείο και σίγουρα θέλουν να επαναλάβουν τον περσινό τους άθλο και να φτάσουν μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης. Βέβαια, το έργο της απέναντι στους  “ταύρους” είναι ιδιαίτερα δύσκολο. καθώς εκτός από την ποιότητα των Γερμανών, έχουν να αντιμετωπίσουν και τις ιδιαίτερα σημαντικές απουσίες των Κέιν, Σισοκό και Σον.

Μάλιστα ο Μουρίνιο μίλησε για την συγκεκριμένη κατάσταση και τόνισε χαρακτηριστικά: “Είναι σαν να προσπαθούμε ν’ ανέβουμε κάπου και κάποιος έρχεται και μας παίρνει τη σκάλα… Και απλά κρεμόμαστε με όση δύναμη έχουν τα χέρια μας συνεχίζοντας την προσπάθειά μας”.

Από την πλευρά του ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Άνταμς, Κονατέ, Ορμπάν και Καμπλ, ανέφερε:  «Θέλουμε να περάσουμε, αλλά δεν είναι και το πιο σημαντικό ματς της ιστορίας μας. Πρέπει να δημιουργήσουμε απόψε μία ευνοϊκή κατάσταση για τον επαναληπτικό».

 

 

Διαβάστε επίσης