Τουρισμός: Από την Όλγα στην Έλενα

Τα τελευταία δυόμιση χρόνια, ο ελληνικός τουρισμός είναι συνυφασμένος με την εικόνα της Όλγας Κεφαλογιάννη. Η όμορφη Κρητικοπούλα αφήνει έργο πίσω της, καθώς επί ημερών της η Ελλάδα έγινε και πάλι… μόδα ξεπερνώντας για πρώτη φορά το φράγμα των 20 εκατομμυρίων αφίξεων μέσα σε ένα χρόνο.

«Από το 2013 καταστήσαμε τον τουρισμό κεντρικό παράγοντα προόδου και ευημερίας για ολόκληρη την Ελλάδα», δηλώνει η κα Κεφαλογιάννη, υπογραμμίζοντας ότι «από την πρώτη στιγμή χαράξαμε ένα σχέδιο εθνικής στρατηγικής με στόχο την αύξηση του αριθμού των εισερχόμενων τουριστών και ταυτόχρονα την προσέλκυση τουρισμού υψηλών απαιτήσεων. Τον τελευταίο χρόνο ο ελληνικός τουρισμός θωρακίστηκε θεσμικά και απέκτησε ένα σύγχρονο νομοθετικό πλαίσιο. Με σκληρή και συλλογική δουλειά τον επαναφέραμε στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως. Επομένως, θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι κόποι μας απέδωσαν καρπούς».

Το έργο της αναγνωρίστηκε τόσο εκτός, όσο και εντός συνόρων, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, η Όλγα Κεφαλογιάννη αναδείχθηκε πρώτη σε σταυρούς στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Αθήνας.

Τη θέση της, ως αναπληρωτής πουργός καθώς το Τουρισμού ενσωματώθηκε στο νεοσύστατο Οικονομίας, παίρνει μία εξίσου εντυπωσιακή γυναίκα. Ο λόγος για την Έλενα Κουντουρά, την πρώτη σε ψήφους βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. στην Α’ Αθήνας. Το πρώην μοντέλο, που προέρχεται πολιτικά από τη Ν.Δ., καλείται να βαδίσει στα χνάρια της προκατόχου της, έχοντας ως «όπλα» την εμφάνιση της και την άριστη γνώση αγγλικών, γαλλικών και ισπανικών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα