Του Αλαφούζου του’ παν να γίνει… Μαρινάκης και ζητάει 1 εκατ. ευρώ από τους Τούρκους για τον Χατζηγιοβάννη

Οι Τούρκοι θέλουν τον Χατζηγιοβάννη. Ο Λεβαδειακός της Τουρκίας, δηλαδή, κάποια Αλτάι. Και δίνει στον Αλαφούζο 700.000 ευρώ κι ο Γιαννάκης το σκέφτεται, αν πρέπει να τον δώσει. Τέτοια λεφτά στις μεταγραφές, ο Μαρινάκης αν τα βρει στο δρόμο, βαριέται να σκύψει να τα πάρει. Με 700.000 ευρώ, μπορεί να πουλήσει κανέναν Σουρλή και κανέναν Καλογερόπουλο πως τους λένε αυτούς τους νεαρούς.

Γιατί στο λέω αυτό; Γιατί του σφυρίξανε του Γιαννάκης ότι ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να αγοράζει μόνο, αλλά και να πουλάει, όπως κι ο Μαρινάκης.

Και σε τι διαφέρει, δηλαδή, ο Γιαννάκης από τον Μαρινάκη; Κι ο Ολυμπιακός κάτι άγνωστους Καμαράδες πήρε και Μπάδες και τους μοσχοπουλάει. Γιατί να μην κάνει, δηλαδή, το ίδιο κι ο Γιαννάκης; Πολύ σωστό.

Δεν του τα είπανε καλά του Αλαφούζου όλοι αυτοί οι νταραβεριτζήδες που τον περιτριγυρίζουνε. Ο Ολυμπιακός παίζει κάθε χρόνο στην Ευρώπη. Θα το σκεφτεί ο άλλος να πάει να του ζητήσει παίκτη με εφτακόσια χιλιάρικά. Διότι μπορεί ν’ ακούσει τίποτα μπινελίκια.

Ο Αλαφούζος, όμως, σου λέει, δίνουνε μια εφτακοσάρα οι Τούρκοι για τον Χατζηγιοβάννη, εγώ θα ζητήσω ένα μιλιόνι στρογγυλό. Χέστηκε η Φατμέ, στο Γεντί Κουλέ. Αν, όμως ο Παναθηναϊκός έκανε τίποτα καλά παιχνίδια στην Ευρώπη, που δεν βγαίνει εξ αιτίας του Αλαφούζου και μόνο, ο Χατζηγιοβάννης θα κόστιζε τα διπλά, τουλάχιστον.

Ωστόσο υπάρχει και κάτι άλλο με τον Αλαφούζο και τον Χατζηγιοβάνη. Οι Τούρκοι του δίνουν 450.000 το χρόνο κι ο Αλαφούζος, άντε να φτάσει μέχρι τα 300.000. Και πώς να παίξει μπάλα ο Χατζηγιοβάννης, που χάνει 150.000 ευρω το χρόνο; Καλά ξεμπερδέματα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα