Τουριστικός… εμβολιασμός στο Ντουμπάι

Τουριστικός εμβολιασμός!! Πλούσιοι όλου του κόσμου, ενωθείτε, ταξιδέψτε κι εμβολιαστείτε, χωρίς σειρές, ουρές και ταλαιπωρία.

To κλειστό Βρετανικό κλαμπ Knightsbridge Circle προσφέρει πακέτο τριών εβδομάδων διακοπών μετ’ εμβολιασμού στο Ντουμπάι με 15.000 ευρώ, σε πεντάστερο ξενοδοχείο.  Στην τιμή προσθέστε και άλλα 30.000 ευρώ συνδρομή ετησίως.

Όσοι θέλετε και μπορείτε να παρακάμψετε τις λίστες αναμονής και να υπερβείτε τα όρια της ηθικής για να εμβολιαστείτε πριν από ευάλωτα ηλικιωμένα άτομα, το κάνετε αν έχετε στην μπάντα 45.000 ευρώ. Αυτή είναι η τιμή την οποία οι Βρετανοί εκατομμυριούχοι πληρώνουν για μια επιστροφή στην… κανονικότητα.

Τόσο κοστίζει το τουριστικό πακέτο που περιλαμβάνει πτήσεις προς Ντουμπάι, μοριακό έλεγχο πριν τη μεταφορά, και τις δύο δόσεις του εμβολίου της Pfizer ή του Κινεζικού Sinopharm . Στις 21 ημέρες μεταξύ πρώτης και δεύτερης δόσης παρέχονται απολαυστικές διακοπές τριών εβδομάδων χαλάρωσης σε πεντάστερο παραλιακό ξενοδοχείο.

Το Βρετανικό ιδιωτικό κλαμπ Knightsbridge Circle, είναι μια λέσχη με έδρα στο Λονδίνο, που λειτουργεί και ως πολυτελές ταξιδιωτικό γραφείο, στην οποία γίνεται κάποιος μέλος κατόπιν πρόσκλησης και συνδρομής με 30.000 ευρώ ετησίως. Ανάμεσα στις μοναδικές, εξατομικευμένες και αποκλειστικά πολυτελείς υπηρεσίες που προφέρει διατίθενται μέσω υψηλού αντιτίμου από ένα μεσημεριανό γεύμα με τον Πάπα μέχρι μια πτήση με ιδιωτικό τζετ προς τις Μπαχάμες εν μέσω πανδημίας. Ήδη 20 μέλη του κλαμπ έχουν εμβολιαστεί στο Ντουμπάι.

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, άλλωστε είναι από τις λίγες χώρες στο πλανήτη όπου τα Anti-Covid εμβόλια μπορούν να αγοραστούν από ιδιωτικά νοσοκομεία. Και , επειδή τα Εμιράτα είναι πολύ προχωρημένοι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό (το 18% του πληθυσμού των 9 εκατομμυρίων κατοίκων τους είχε ήδη εμβολιαστεί μέχρι μέσα Ιανουαρίου), υπάρχει ευχέρεια διάθεσης δόσεων και σε αλλοδαπούς.

Προς το παρόν το Ντουμπάι είναι το μοναδικό μέρος για να εμβολιαστούν ιδιωτικά, αλλά νέες διαθέσιμες χώρες θα ανοίξουν σύντομα. Για παράδειγμα, όπως ανέφεραν οι Financial Times, η Ινδία αναμένεται να είναι έτοιμη τον Απρίλιο για παρόμοιους εμβολιασμούς σε ιδιωτικές κλινικές με τιμή μόλις 6 ευρώ το φιαλίδιο. Το ταξίδι και η διαμονή εκεί θα έχει φυσικά έξτρα κόστος.

Ωστόσο, όπως προειδοποιεί η καθημερινή οικονομική εφημερίδα, αυτή η ιδιωτική «διευκόλυνση» θα χρησιμοποιηθεί από οικογένειες με βαριά πορτοφόλια και ταξιδιώτες με χρήματα και επαφές που μπορούν να παρακάμψουν τους φτωχούς δικαιούχους επείγουσας ανάγκης ώστε να βρεθούν στην κορυφή των λιστών αναμονής της Ινδίας.

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα