Τουρκία: Έφυγαν ποτήρια με νερό στον αέρα για την αμφισβητούμενες φάσεις (video)

Ο χαμός του χαμού στην τουρκική τηλεόραση, στην ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων. Πλακώθηκαν οι δημοσιογράφοι μεταξύ τους και έφυγαν ποτήρια με νερό στον αέρα. Λογομάχησαν και κόντεψαν να έρθουν να έρθουν στα χέρια δύο δημοσιογράφοι.

Δύο δημοσιογράφοι διαφώνησαν στην ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων και η διαφωνία τους αυτή  έφτασε στο πρωτάθλημα της σεζόν 2010-11 στην οποία πρωταθλητής αναδείχθηκε η Φενέρμπαχτσε σε ισοβαθμία με την Τράμπζονσπορ.

Ο Εμρέ Μπολ ακούγεται να λέει: «Μπες στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και βγάλε ποιος ήταν πρωταθλητής στην περίοδο 2010-2011» για να απαντήσει ο άλλος δημοσιογράφος, Αλτάι: «Στην συνείδηση της κοινής γνώμης πρωταθλητής στην περίοδο 2010-2011 ήταν η Τράμπζονσπορ αδερφέ. Τόσο απλά. Είστε κλέφτες, είστε κλέφτες!».

Ο Μπολ ανταπάντησε: «Ρεζιλίκι. Εσύ είσαι κλέφτης, εσύ είσαι κλέφτης. Δεν γίνονται αυτά, δεν γίνονται αυτά! Εσύ είσαι κλέφτης. Μην μιλάς έτσι». Και κάπου εκεί άρχισαν να ίπτανται τα ποτήρια και ο ένας κινήθηκε εναντίον του άλλου.

Ωραία πράγματα. Ο τουρκικός λαός τρώει σανοποδόσφαιρο, για να μην ασχολείται με την ελευθερία του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα