«Τούρκος» η Εύη με τις μεθοδεύσεις…

Η πρώην υπουργός ελπίζει πως στις επόμενες εκλογές θα επιστρέψει στη Βουλή. Όμως τώρα προβάλλει ένα τεράστιο εμπόδιο.  Και αυτό ακούει στο όνομα Μανώλης Χριστοδουλάκης

Κάτι λάθος φαίνεται πως κάνει η Φώφη Γεννηματά, διότι δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά πώς συνεργάτες της που πίνουν νερό στο όνομά της στο τέλος απομακρύνονται.

Διότι δεν είναι μόνο ο Παπαθεοδώρου, καθώς εσχάτως έχει πολλά νεύρα και η Εύη Χριστοφιλοπούλου. Η πρώην υπουργός ελπίζει πως στις επόμενες εκλογές θα επιστρέψει στη Βουλή. Όμως τώρα προβάλλει ένα τεράστιο εμπόδιο.  Και αυτό ακούει στο όνομα Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ θα είναι υποψήφιος στην Ανατολική Αττική και, όπως καταλαβαίνει και ο πλέον αδαής, όλο το κόμμα θα σπρώξει τον Χριστοδουλάκη. Οπότε η Χριστοφιλοπούλου δύσκολα θα επιστρέψει στη Βουλή. Διότι για να εκλέξει δύο βουλευτές το ΚΙΝΑΛ στην Ανατολική Αττική, θα πρέπει να πιάσει το λιγότερο 15%. Προς το παρόν κάτι τέτοιο δεν φαίνεται και πολύ πιθανό, κάτι που έχει μετατρέψει σε… Τούρκο την πρώην υπουργό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα