Τους μαρτύρησε ο Στάρτζεον, ακολουθεί ο Εντουάρντο, αλλά ενοχλεί η αναπαραγωγή!

Με δέλεαρ την προοπτική ένταξής του στον ΠΑΟΚ δέχθηκε ο Πορτογάλος μέσος Φάμπιο Στάρτζεον την πρόταση που του μετέφερε ο μάνατζερ Λεονάρντο Κορνατσίνι για την ένταξή του στην Ξάνθη. Ο ατζέντης του Λέο Ζαμπά, άλλωστε, έπαιξε καλή μπαλίτσα με τον Ιβάν και εμφανίστηκε ακόμα και ως ο μεσάζοντας για την επένδυση της οικογένειας Σαββίδη στη Βραζιλία. Κάποια στιγμή, μάλιστα, έγινε στον άνθρωπο και πρόταση να αναλάβει τεχνικός διευθυντής στον ΠΑΟΚ αντί του Μάριο Μπράνκο.

Ας γυρίσουμε, όμως, στον παίκτη της Ξάνθης Στάρτζεον, ο οποίος εξέθεσε πλήρως τους πάντες στην Τούμπα και τα Πηγάδια.

«Είχαμε το καλύτερο ξεκίνημα όλων των εποχών στο πρωτάθλημα, αλλά χάσαμε τη συνοχή μας και χάσαμε 12 βαθμούς, λόγω του ότι ο πρόεδρός μας ήταν ο ίδιος με του ΠΑΟΚ, κάτι που δεν μπορεί να συμβαίνει στην ίδια κατηγορία, ενώ αυτοί έχασαν 7 βαθμούς», είπε ο Φάμπιο στους Πορτογάλους.

Κάποιοι στην Ξάνθη στοιχηματίζουν ότι τα ίδια θα πει πλέον και ο Εντουάρντο. Άλλος παίκτης που επέλεξε την Ελλάδα και τη Θράκη με την προοπτική να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη. Τελικά, ο κόσμος το ’χε τούμπανο και στην Τούμπα ακόμα διαμαρτύρονται.

Πήραν, βέβαια, τα μέτρα τους στα Πηγάδια. Κάλεσαν τον Στάρτζεον και διέψευσε όσα είπε ο πελάτης του, στους συμπατριώτες του. Προφανώς έγινε λανθασμένη μετάφραση από τα πορτογαλικά στα… πορτουγκέζικα. Τι; Η ίδια γλώσσα είναι; Ο παίκτης, πάντως, διέψευσε κι έδωσε μέσω της Ξάνθης, βέβαια, τη δική του εκδοχή.

«Αυτό που είπα είναι: “Μας τιμώρησαν με -12 βαθμούς γιατί μας κατηγόρησαν ότι έχουμε συνιδιοκτησία με άλλη ομάδα. Είναι για αυτό τον λόγο που η ομάδα μου και η άλλη ομάδα είναι στα δικαστήρια”.

»Αυτή είναι η αλήθεια και μόνο αυτή.

»Για την αναπαραγωγή των ψευδών αυτών ειδήσεων που προσβάλλουν την προσωπικότητά μου θα εξασκήσω κάθε ένδικο μέσο», δήλωσε το παλικάρι.

Προσέξτε τώρα το μυστικό. Δεν λέει ότι θα στραφεί εναντίον της πορτογαλικής εφημερίδας, διότι μπορεί και να υπάρχει ηχητικό. Αλλά επιχειρεί να μπλοκάρει τις αναπαραγωγές στην Ελλάδα. Άραγε, τόσο πολύ τον νοιάζει τον παίκτη τι θα γραφτεί στη χώρα μας; Αφού εμφανίζεται φευγάτος! Οπότε εμείς δεν αναπαράγουμε! Έτσι δεν είναι, κύριε Χαλαβατζή; Συγγνώμη, κύριε Πανόπουλε θέλαμε να γράψουμε…

 

 

Διαβάστε επίσης