
Τραγωδία στο Ηράκλειο – 45χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του
Το βασικό σενάριο που εξετάζουν οι Αρχές
Μία τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Πρωτομαγιάς στο Ηράκλειο της Κρήτης, καθώς μία γυναίκα εντόπισε τον 45χρονο γείτονά της νεκρό μέσα στο σπίτι του.
Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, όλα συνέβησαν χθες το μεσημέρι, όταν η γειτόνισσα του άτυχου 45χρονου επιχείρησε να τον εντοπίσει χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά, κατάφερε να μπει στο σπίτι του και τότε αντίκρισε τον άτυχο άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του.
Η γυναίκα κάλεσε άμεσα το ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να δίνουν μάχη για να τον επαναφέρουν στη ζωή, χωρίς όμως να τα καταφέρνουν, αφού ο άνδρας είχε ήδη καταλήξει.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο και ξεκίνησε τις έρευνες για την υπόθεση, με το επικρατέστερο σενάριο κάνει λόγο για θάνατο από παθολογικά αίτια.