Τραμπ – Μελάνια: «Έφυγε ο Λευκός Οίκος, έφυγε κι αυτή;»

Πολλά κακά βρήκαν τον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ που εκτός από το να χάσει τον Λευκό Οίκο φαίνεται να χάνει και την αγαπημένη του

Φαίνεται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν τον βρήκε μόνο το κακό ότι έχασε τις αμερικανικές εκλογές, τον βρήκε ότι χάνει και σιγά σιγά την Μελάνια, καθώς δημοσιεύματα θέλουν το ζευγάρι να είναι ολοένα και πιο κοντά στο διαζύγιο.

Σε αυτή την περίπτωση θα δανειστούμε τους στίχους από το λαϊκό άσμα της διαχρονικής Δήμητρας Γαλάνη, “Έφυγε το τρένο”, το οποίο αντιπροσωπεύει σε μεγάλο βαθμό τον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ.

«Πάει έφυγε το τρένο, έφυγες κι εσύ σταλαγματιά χρυσή. Πάει χάθηκε το τρένο, χάθηκες κι εσύ σε γαλανό νησί», λένε αινιγματικά οι στίχοι για τον Τραμπ. Αυτό διότι και ο Λευκός Οίκος έφυγε, αλλά φεύγει και η αγαπημένη του Μελάνια.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν διάφορα διεθνή Μέσα που υποστηρίζουν ότι ο γάμος του Ντόναλντ Τραμπ διανύει τις τελευταίες του μέρες.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η πρώην σύμβουλος της Μελάνια, Στέφανι Βολκόφ υποστηρίζει ότι το ζεύγος Τραμπ κοιμόταν έτσι κι αλλιώς εδώ και αρκετό καιρό σε ξεχωριστά δωμάτια, καθώς ο γάμος τους ήταν ουσιαστικά μία «συναλλαγή». Μια άλλη πρώην σύμβουλος της Μελάνι, η Ομαρόζα Μάνιγκολτ Νιούμαν, θεωρεί ότι ο γάμος έχει ουσιαστικά τελειώσει. «Η Μελάνια μετράει κάθε λεπτό μέχρι την αποχώρησή του από το Οβάλ Γραφείο προκειμένου να υποβάλει αίτηση διαζυγίου». Η ίδια προσθέτει, μάλιστα, ότι ο μόνος λόγος που η Μελάνια δεν υπέβαλε αίτηση νωρίτερα είναι γιατί ο Ντόναλντ Τραμπ «θα έβρισκε έναν τρόπο να την τιμωρήσει για τη ντροπιαστική κίνησή της αυτή».

«Η Μελάνια έχει κλειστεί στον εαυτό της»

Παράλληλα, αξιωματούχος του Λευκού Οίκου δήλωσε στο CNN ότι η Μελάνια «έχει κλειστεί στον εαυτό της» καθώς δεν έχει συμμετάσχει σε καμία συνεδρία με άλλα μέλη της οικογένειας Τραμπ ή με ανώτερα στελέχη της διοίκησης.

Ήδη του μέλλον του γάμου Τραμπ – Μελάνια απασχολεί αρκετά διεθνή Μέσα, ορισμένα εκ των οποίων θυμήθηκαν ότι η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ χρειάστηκε πέντε μήνες το 2016 προκειμένου να μετακομίσει από τη Νέα Υόρκη στον Λευκό Οίκο με την αιτιολογία ότι ο γιος της Μπάρον «έπρεπε να τελειώσει πρώτα το σχολείο».

Παρά τις συνεχείς φήμες η ίδια έχει δηλώσει σε δημόσιες τοποθετήσεις της ότι η σχέση της με τον απερχόμενο Πρόεδρο των ΗΠΑ «είναι πολύ καλή» προσθέτοντας, μάλιστα, ότι σχεδόν ποτέ δεν τσακώνονται. Η τελευταία δημόσια παρέμβασή της, πάντως, έγινε με ανάρτηση στο Twitter την Παρασκευή 6/11 και δεν αφορούσε τις εκλογές στις ΗΠΑ αλλά την πρωτοβουλία “Be Best”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα