«Τραμπισμός»! Κουμάντο στην τσέπη του Σωκράτη! Γιατί δεν έλεγαν στον Ιβάν να τον αγοράσει;

Το τερμάτισαν οι Σαββιδοτέχνες. Ταβάνι. Τώρα, τα χώνουν στον Παπασταθόπουλο, γιατί πήγε στον Ολυμπιακό, ενώ είχε πει ότι άπαξ κι ερχότανε ξανά στην Ελλάδα, θα πήγαινε μόνο στην ΑΕΚ. Μιλάμε για διαστροφή, ρε φίλε.

Άκου, σκεπτικό: Ποιος εμπιστεύεται τώρα τον Σωκράτη, σου λέει, που έλεγε σε όλους τους τόνους ότι αν γυρίσει να πάει στην ΑΕΚ; Ο Μαρινάκης τον εμπιστεύεται. Απλά πράγματα είναι αυτά.

Και προβάλλουν και την ανακοίνωση της ΑΕΚ. Ότι εμείς προτείναμε 1 εκατ. ευρώ και με τα μπόνους, μπορεί να φτάνανε στο 1.3. Δεν μας απάντησε, τελείωσε. Απλά και κατανοητά. Δεν μπορούσαμε να πάμε πιο πάνω, τέλος.

Μάλιστα. Και την ανακοίνωση την έβγαλε εναντίον μιας εφημερίδας η ΑΕΚ, όχι για να κάνει χαρούλες ο Τάσος ο Τσατάλης.

Και πλακώνουμε οι Σαββιδοτέχνες και γίνεται της τρελής. Κωλοτούμπα σου λέει, ο Σωκράτης. Έπρεπε, δηλαδή, ν’ αφήσει τα περισσότερα του Μαρινάκη, για να πάει στην ΑΕΚ. Φοβερά πράγματα, μάστορα. Κουμάντο στην τσέπη του οι Σαββιδοτέχνες.

Τότε, γιατί δεν λέγανε του Ιβάν να χώσει περισσότερα από τον Μαρινάκη και να τον πάρει στον ΠΑΟΚ; Να του έσπαγε του τσαμπουκά του Μαρινάκη. Μέσα από τα χέρια να τον έπαιρνε.

Με τι λεφτά, όμως, να τον πάρει ο Ιβάν, που πάει μόνο για δανεικούς και ελεύθερους; Εύκολο ήταν να πλησιάσει τον Παπασταθόπουλο;

Είναι απίστευτη η κακία που βγάζουνε οι Σαββιδοτέχνες και η αιμοβορία που βγάζουνε για τον Παπασταθόπουλου. Και ζήλεια, βέβαια. Γι αυτό κι αυτή η μοχθηρία, ότι έκανε κωλοτούμπα.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα