Τραβάει τα μαλλιά του ο Μπέος με τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ

Το είχε πει ο Αχιλλέας Μπέος για ν’ αναδείξει το πάρτι που γίνεται από κάποιους στον ΠΑΟΚ. «Αυτοί που έδωσαν τρία εκατομμύρια για τον Εσίτι πρέπει να μπουν σε αυτόφωρη διαδικασία».

Ο ισχυρός άνδρας του Βόλου, που ξέρει καντάρια μπάλα, το τι γίνεται στο παρασκήνιο, πρόσωπα και πράγματα, αλλά και τις… διαδρομές του χρήματος στις μεταγραφές, δεν είχε κάνει τυχαία τη δήλωση. Δικαιώθηκε πολύ γρήγορα για τον Εσίτι, καθώς ο Νιγηριανός μέσος δόθηκε δανεικός στην τούρκικη Γκεζτέπε. Αλλά δεν ήταν μόνο ο Εσίτι που χρυσοπληρώθηκε. Περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ κόστισαν Εσίτι, Αουγκούστο και Τσόλακ! Οι δυο τελευταίοι έχουν μηδαμινή προσφορά.

Μπορεί ο Ιβάν Σαββίδης να έχει χρήμα ακόμη και για… πέταμα, όμως η UEFA έχει βάλει κανόνες και ο ΠΑΟΚ ήταν στο κόκκινο στο FFP. Ως εκ τούτου, ζημιώνεται από λαθεμένες μεταγραφές, καθώς δεν έχει τη δυνατότητα να κάνει άλλες, ακόμη και αν θέλει. Αναγκάζεται λοιπόν να πουλάει και… κάτω από την αξία τους, παίκτες και μάλιστα Έλληνες, προκειμένου να ισορροπήσει στο σύστημα. Φεύγουν ικανοί ποδοσφαιριστές κι έρχονται με τα ίδια χρήματα παλτά.

Βλάπτουν σοβαρά τον ΠΑΟΚ οι κατά συρροή άτυχες επιλογές. Και ο Ιβάν Σαββίδης, ένα χρόνο τώρα στο Ροστόφ, έχει χάσει την επαφή και την μπάλα. Αν ήταν στη Θεσσαλονίκη, θα έβλεπε τι συνέβαινε και θα είχε πάρει μέτρα ώστε να αλλάξουν λειτουργίες, διαδικασίες και νοοτροπίες σχετικά με τα μεταγραφικά θέματα.

Πακτωλός χρημάτων έχει μπει στο ταμείο του ΠΑΟΚ. Και πολλά πετιούνται επειδή δεν αξιοποιούνται. Γιατί ούτε η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει την πολυτέλεια για κατά συρροή άτυχες μεταγραφές. Αυτά βλέπει ο Μπέος και… τραβάει τα μαλλιά του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα