Τρέλα για την πρωταθλήτρια ΑΕΚ, sold out στο ΟΑΚΑ

Eλάχιστα εισιτήρια έχουν απομείνει για τη σημερινή… φιέστα της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Φίλοι της Ένωσης από όλο τον κόσμο θα κατακλύσουν το ΟΑΚΑ και λόγω της μεγάλης ζήτησης για ένα «μαγικό χαρτάκι», η ΠΑΕ ΑΕΚ άνοιξε από το πρωί και τις τελευταίες θύρες που ήταν κλειστές.

Δηλαδή την Θύρα 31 και 33 με τις τιμές των εισιτηρίων να είναι στα 10 και 15 ευρώ. Έτσι, εισιτήρια υπάρχουν μόνο για τις θύρες 31, 33 που άνοιξαν σήμερα αλλά και τις 32, 34 που άνοιξαν χθες.

Σήμερα, είναι η πρώτη φορά που ανοίγει ολόκληρο το Ολυμπιακό Στάδιο από τη μέρα της επιστροφής της ΑΕΚ στη Super League.

Η ΑΕΚ έστειλε σαφές μήνυμα στον κόσμο της να είναι προσεκτικός στη συμπεριφορά του στον σημερινό αγώνα με τον Λεβαδειακό, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να ανάψει ούτε κροτίδα ή βεγγαλικό, αλλά και να μην μπει κανείς στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Αναλυτικά η ανάρτηση της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ στο Facebook:

«Λίγες ώρες απέμειναν για τη μεγάλη γιορτή του κόσμου της ΑΕΚ σε ένα γεμάτο Ολυμπιακό Στάδιο!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ υπενθυμίζει στους φιλάθλους της ότι δεν πρέπει να ανάψουμε ούτε… αναπτήρα!

Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση κροτίδων και βεγγαλικών και θα απομακρύνεται άμεσα από το γήπεδο όποιος αποπειραθεί να κάνει την παραμικρή χρήση!

Δεν μπαίνει ΚΑΝΕΙΣ στο γήπεδο στο τέλος του αγώνα, αφού πρόκειται για κανονικό αγώνα πρωταθλήματος με τις διατάξεις του πειθαρχικού κώδικα εν ισχύ και ορατό τον κίνδυνο τιμωρίας!

Επίσης για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας παρακαλείσθε για την έγκαιρη παρουσίας στο ΟΑΚΑ λόγω της μεγάλης προσέλευσης κόσμου!».

Διαβάστε επίσης