Τρελά λεφτά θέλει η Super League 2 από την ΕΡΤ

Τρελά λεφτά θέλουν οι ομάδες της Super League 2 από την ΕΡΤ, για να δώσουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων τους και ν’ αρχίσει το πρωτάθλημα. Την περασμένη σεζόν η δημόσια τηλεόραση έδωσε τρία εκατ. ευρώ στις ομάδες της μικρής Λίγκας. Κάθε μία δηλαδή από τις 12 ΠΑΕ που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα πήρε από 250.000 ευρώ.

Πλέον η Super League 2, ζητάει να πάει στα οκτώ εκατ. ευρώ, με το αιτιολογικό πως οι ομάδες από τις 12 αυξήθηκαν σε 32. Πρακτικά οι ΠΑΕ της δεύτερης κατηγορίας θέλουν να πάρουν εκάστη τα ίδια χρήματα από τους… Έλληνες φορολογούμενους που εισέπραξαν και την περασμένη σεζόν.

Ως εκ τούτου εκτός από την συνάντηση με τον Υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, για την οποία προϊδέαζαν οι εκπρόσωποι της επιτροπής (με πρόεδρο τον Λεουτσάκο), το καθοριστικό ραντεβού θα γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής με τα διευθύνοντα στελέχη της ΕΡΤ.

Η διοίκηση της ΕΡΤ σε πρόσφατες συζητήσεις που είχαν γίνει, ενημέρωσε το προεδρείο της SL2 πως μπορεί να διαθέσει το ίδιο ποσό, συνολικά, που είχε δώσει την περσινή σεζόν. Οι ομάδες όμως πιέζουν τον τηλεοπτικό πάροχο να υπερδιπλασιάσει την προσφορά του.

Ως εκ τούτου η συνάντηση της Παρασκευής είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για το μέλλον του πρωταθλήματος στο οποίο θα συμμετέχουν και οι δεύτερες ομάδες του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα