Τρικλοποδιές στον Φερέιρα

Ο Αμπέλ Φερέιρα θέλει, όπως κάθε προπονητής, να είναι το απόλυτο αφεντικό στον ΠΑΟΚ. Όταν βλέπει ότι κάποιοι επιχειρούν να του βάλουν τρικλοποδιές και να τον αγνοούν, αντιδρά, κάτι που έγινε και στην περίπτωση του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Ο διεθνής αμυντικός τον περασμένο Σεπτέμβριο αποβλήθηκε από την πρώτη ομάδα του Αμβούργου και ξεκίνησε να προπονείται με την Κ-21. Το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι και το Αμβούργο τού έδωσε την άδεια να προπονείται με την αγαπημένη του ομάδα στην Ελλάδα, τον ΠΑΟΚ.

Ο Παπαδόπουλος τα… κανόνισε με τον Ζήση Βρύζα, χωρίς ο Φερέιρα να γνωρίζει τίποτα. Ο Πορτογάλος έμαθε για τη συμφωνία από δημοσιεύματα του Τύπου στη Γερμανία και αντέδρασε. Αποτέλεσμα; Ο Φερέιρα απαγόρευσε τη συμμετοχή του παίκτη στις προπονήσεις. Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και ο Παπαδόπουλος θα πρέπει να συνεχίσει να προπονείται ατομικά.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος έμαθε και το άλλο. Χωρίς να τον ρωτήσουν προωθούσαν διά της τεθλασμένης την απόκτηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου από τον ΠΑΟΚ, καθώς μένει ελεύθερος και θα είναι μια φτηνή λύση.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα