Τριπλή επίθεση από την Έλενα Ακρίτα στη σύζυγο του Πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη

Τα βέλη της στην Μαρέβα Μητσοτάκη έριξε η Έλενα Ακρίτα. Η γνωστή δημοσιογράφος εξαπέλυσε τριπλή επίθεση εναντίον της συζύγου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με πολύ βαρείς χαρακτηρισμούς.

Στην πρώτο μέρος των επιθέσεων, η Έλενα Ακρίτα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook για τη Μαρέβα Μητσοτάκη:

«Το #καμιαανοχή τη μάρανε. Πόσο μεγάλη ντροπή να εργαλειοποιείς το φεμινιστικό κίνημα για να κρυφτείς πίσω του. Πόσο μεγάλη ντροπή για τις αδελφές σου (😉 που έδωσαν και τη ζωή τους ακόμα για τα δικαιώματα των γυναικών. Πόσο μεγάλη ντροπή για όλα τα θύματα της έμφυλης βίας, του σεξισμού, της μισαλλοδοξίας και της ρητορικής μίσους.

Ναι γλυκούλα, όπως τα λέτε σάς καταδιώκουν επειδή είστε γυναίκα, για το Πόθεν Έσχες έχετε να μας πείτε κατιτίς; Γιατί είναι ό,τι πιο αισχρό να χρησιμοποιείς το φύλο σου για να καλύπτεις τις οικονομικές σου ατασθαλίες».

Ακολούθησε δεύτερο σχόλιο με το οποίο κατηγορεί για σεξισμό τη σύζυγο του Πρωθυπουργού:

«Στο μεταξύ το δήθεν φεμινιστικό σχόλιο της είναι ό,τι πιο σεξιστικό έχω διαβάσει. Ούτε καν δεύτερη ανάγνωση δε χρειάζεται για να το διαπιστώσεις».

Τι είχε γράψει η Μαρέβα, σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη και προκάλεσε το μένος της Έλενας Ακρίτα;

«Γυναίκες στο στόχαστρο! Εμμονικές επιθέσεις σε βάρος τους αδιακρίτως ιδιότητας, είναι πράξεις μίσους, ανανδρίας & δειλίας. Ψέμα & λάσπη δεν μπορούν να στερήσουν από καμία μας την ελευθερία & την εξέλιξη! Αρκετά, λοιπόν, με όσους υπάρχουν και μιλούν μόνο για να φθονούν! #καμιαανοχη».

Το βράδυ η Έλενα Ακρίτα είχε τρίτο γύρο επίθεσης στην Μαρέβα Μητσοτάκη με νέα ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, κατηγορώντας την ότι καπηλεύεται το φεμινιστικό κίνημα:

«Μού την έπεσαν τα συνήθη πρωτόζωα επειδή έγραψα ότι η γυναίκα του πρωθυπουργού καπηλεύεται το φεμινιστικό κίνημα και κρύβεται πίσω του για να μην απαντήσει ευθέως για τις οφσόρ.

Σάς έχω νεάκια, χρυσούλια μου. Όσο και να κοάζετε, δεν ιδρώνει το αυτάκι μου. Θα λέω ό,τι θέλω, θα γράφω ό,τι πιστεύω χωρίς μισόλογα και ισαποστακισμούς. Η αποψούλα σας αχού και δε με νοιάζει – για να σε πονέσει κάτι, πρέπει να τον εκτιμάς τον άλλον.

(Αλήθεια, γιατί με ανακυκλώνετε με τέτοια μανία; Μην ασχολείστε μαζί μου βρε κουτά, ντιπ επικοινωνία δεν σάς μάθανε;)

Α και κάτι τελευταίο. Δεν θέλω να γίνω βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συγγνώμη που σας χαλάω τη σουπίτσα της ‘θεσούλας’. Αν ήθελα θα ήμουν τώρα στο επικράτειας ή στην ευρωβουλή, όπως μου προτάθηκε και αρνήθηκα. Δημοσιογράφος είμαι και δημοσιογράφος θα παραμείνω. Αυτό διάλεξα στη ζωή μου και δεν μετάνιωσα ποτέ.

Αυτά».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα