Τριπλή τραγωδία βολεϊμπολίστα: Εχασε πατέρα, γιαγιά και προγιαγιά από τον κορωνοϊό!

Μια μεγάλη οικογενειακή τραγωδία έφερε στο φως της δημοσιότητας η διοίκηση της Ελπίδας Αμπελοκήπων. Με ανακοίνωση της έδωσε συλλυπητήρια σε νεαρό βολεϊμπολίστα του συλλόγου για την τριπλή απώλεια, πατέρα, γιαγιάς και προγιαγιάς που χάθηκαν από το δεύτερο κύμα της πανδημίας του covid-19 που σαρώνει την Θεσσαλονίκη.

Η επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης του συλλόγου της Θεσσαλονίκης δεν αποκαλύπτει του βολεϊμπολίστα αλλά εκφράζει τη συμπαράσταση και τα συλλυπητήρια της:

«Μία «δική μας» οικογένεια, η οικογένεια ενός παιδιού που ανήκει στα τμήματα υποδομής του ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων, χτυπήθηκε με τον πιο σκληρό τρόπο από τη νόσο Covid-19, η οποία μέσα σε λίγες ώρες της στέρησε τρία αγαπημένα της πρόσωπα.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στο νεαρό μέλος του συλλόγου μας, που μέσα σε λίγες ώρες έχασε πατέρα, γιαγιά και προγιαγιά λόγω του κορονοϊού και ευχόμαστε να βρει τη δύναμη για να αντέξει το χτύπημα της μοίρας.

Καλό κουράγιο εκ μέρους του συλλόγου μας και σε όλα τα υπόλοιπα συγγενικά πρόσωπα των εκλιπόντων.

Ας είναι αυτή η τελευταία απώλεια για τον σύλλογό μας και για όλη την αθλητική κοινότητα της Θεσσαλονίκης.

Ο κορονοϊός μας απειλεί όλους! Γι’ αυτό ας προσέχουμε όσο μπορούμε την υγεία μας και των δικών μας ανθρώπων: Φοράμε μάσκα, αποφεύγουμε τις περιττές μετακινήσεις, τηρούμε τις αποστάσεις και τα μέτρα ατομικής υγιεινής, για να αντέξουμε και να βγούμε δυνατοί από αυτή την πανδημία».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα