Τριπλό χτύπημα ο Ολυμπιακός

Για τρεις μεταγραφές πάει ο Ολυμπιακός.

Αυτή τη στιγμή ο παίκτης για τον οποίο έχουν προχωρήσει αρκετά οι συζητήσεις είναι ο Ενίς Μπάρντι.

Η Λεβάντε, όπως προκύπτει, είναι θετική στην παραχώρηση του Βορειομακεδόνα επιτελικού μέσου, ο οποίος επίσης έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό των Πειραιωτών.

Ωστόσο, οι εκπρόσωποί του επιχειρούν να αποσπάσουν το μεγαλύτερο οικονομικό κέρδος από τη μεταγραφή του παίκτη, προβάλλοντας έξτρα απαιτήσεις που καθυστερούν την εξέλιξη της υπόθεσης.

Την ίδια στιγμή, ένας παίκτης που έχει προταθεί και εξετάζεται «ζεστά» από τους ιθύνοντες του συλλόγου είναι ο Γιόρνταν Λάρσον. Οι διοικούντες έχουν δείξει με τον τρόπο τους στον Σουηδό εξτρέμ, στον οποίο προσφέρουν συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές κοντά στα 2 εκατ. ευρώ. Υπάρχει, όμως, μεγάλος ανταγωνισμός από αρκετές ομάδες, όπως η Σέλτικ, η Εσπανιόλ, η Μαγιόρκα, η Βασιλεία και η Γαλατασαράι.

Μία άλλη περίπτωση που έχουν ασχοληθεί το τελευταίο διάστημα στο Λιμάνι είναι εκείνη του Φράνσις Αμούζου. Η περίπτωση του Βέλγου ακραίου φαίνεται πως είναι στα χέρια του Ολυμπιακού, καθώς παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα και η Άντερλεχτ από τη μεριά της προσπαθεί να έχει ένα μεγαλύτερο κέρδος από την συγκεκριμένη υπόθεση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα