Τρίτη προθεσμία για απολογία έλαβε η Ελένη Τουλουπάκη για την υπόθεση Novartis

Την κ. Τουλουπάκη υποδέχτηκε στα δικαστήρια ομάδα 30 ατόμων που φώναζαν «Μπράβο Ελένη»

Νέα προθεσμία, την τρίτη κατά σειρά έλαβε προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας του Αρείου Πάγου η πρώην εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη για την υπόθεση Novartis.

Την κ. Τουλουπάκη υποδέχτηκε στα δικαστήρια ομάδα 30 ατόμων που φώναζαν «Μπράβο Ελένη».

Η πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς συνοδευόμενη από τον συνήγορό της Βασίλη Χειρδάρη, προσήλθε σήμερα στην ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση με κεντρικό πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, αλλά ζήτησε και έλαβε νέα προθεσμία, για 4 Απριλίου 2022.

Κατά την αποχώρησή της και πάλι η κυρία Τουλουπάκη χειροκροτήθηκε από την ομάδα των συγκεντρωμένων, μεταξύ των οποίων ήταν και ο πρώην βουλευτής Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Υπενθυμίζεται, ότι η κ. Τουλουπάκη αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της κατάχρησης εξουσίας (σε βαθμό κακουργήματος) και τα πλημμεληματικού χαρακτήρα αδικήματα, της παράβασης καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση, της ψευδούς βεβαίωσης κατ’ εξακολούθηση, της παραβίασης δικαστικού απορρήτου και της παράβασης του νόμου περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα