Τριβές Χατζησαρόγλου και Λασκαράκη

Παρασκήνια: TOP SECRET

Τριβές Χατζησαρόγλου και Λασκαράκη

Ρωγμές έχουν παρουσιαστεί στο μπλοκ του Βορρά. Το καταλαβαίνει και όποιος μιλήσει έστω και μία φορά με τον Γιώργο Χατζησαρόγλου. Όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας αναφέρει δύο ονοματεπώνυμα. Το ένα είναι του Περικλή Λασκαράκη και το άλλο του Αχιλλέα Μπέου! Ούτε στην καταμέτρηση των ψηφοδελτίων στον δήμο Βόλου δεν αναφέρθηκε τόσες φορές το όνομα του δεύτερου, αν και εξελέγη με σημαντική διαφορά. Για τον πρώτο δεν το συζητάμε. Ούτε στα όνειρά του δεν έχει απολαύσει τέτοια δημοτικότητα. Έστω και αρνητική. Αλλά, όπως λέει και ο λαός, διαφήμιση γίνεται ακόμα και με πικρόχολα σχόλια.

Ενοχλούν οι φιλοδοξίες του Περικλή

Τι έχει ο Χατζησαρόγλου με τους δύο Βολιώτες; Με τον Λασκαράκη «φόρτωσε», όταν αντιλήφθηκε τις φιλοδοξίες του να γίνει πρόεδρος της ΕΠΟ. Στο μπλοκ του Βορρά θεωρούν δεδομένη την αποχώρηση του Ευάγγελλου Γραμμένου. Λένε ότι αργά ή γρήγορα θα λυγίσει από την πίεση και θα τα βροντήξει. Γι’ αυτό κάποιοι κάνουν σχέδια για την επόμενη μέρα. Ο Λασκαράκης φέρεται να προωθεί πιο έντονα την υποψηφιότητά του.

Φυσικά με τη στήριξη του Μπέου, ο οποίος θέλει να ανταποδώσει την πρωτοβουλία που πήρε ο Λασκαράκης στην τροποποίηση των κανονισμών για να ανοίξει ο δρόμος της επιστροφής του στα ποδοσφαιρικά πράγματα μέσα από την αναψηλάφηση του ισόβιου αποκλεισμού του.

Διαβάστε επίσης