Τρίβουν τα χέρια τους, που…δεν πήραν τον Μακέντα από τον Παναθηναϊκό

Δικαιωμένοι αισθάνονται στον Ερυθρό Αστέρα που δεν έκαναν κίνηση το καλοκαίρι για να αποκτήσουν τον Φεντερίκο Μακέντα από τον Παναθηναϊκό.

Όπως αναφέρει το Mozzart Sport, το καλοκαιρινό σίριαλ εξελίχθηκε για τον Παναθηναϊκό από νίκη σε πρόβλημα…

«Λόγω Αστέρα ο Μακέντα υπόγραψε ένα παχυλό συμβόλαιο και εξαφανίστηκε. Ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς τον ήθελε, αλλά δεν μπόρεσε να τον πάρει γιατί ο Παναθηναϊκός επέμενε να παραμείνει στην Αθήνα. Τελικά ο Αστέρας αρκέστηκε στον Ντιέγκο Φαλτσινέλι, ένα λιγότερο ηχηρό όνομα. Όμως έξι μήνες μετά, οι ‘’ερυθρόλευκοι’’ μάλλον τα πήγαν καλύτερα, γιατί ο Φαλτσινέλι ικανοποιεί στο Βελιγράδι, ενώ ο Μακέντα φέρεται να είναι στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού», αναφέρει το δημοσίευμα.

Παράλληλα, στη συνέχεια γίνεται αναφορά στις αποδοχές του Ιταλού μετά τη νέα συμφωνία με το «τριφύλλι», σε συνδυασμό με τα τέσσερα γκολ που έχει πετύχει στο πρωτάθλημα, για να καταλήξει:

«Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να ακούσει προτάσεις, αλλά αυτή τη φορά δεν θα έχει κάποια από το Βελιγράδι. Ο Αστέρας βρήκε αυτό που ήθελε με τον Φαλτσινέλι, με το νέο συμβόλαιο ο Μακέντα είχε την πολυτέλεια να χαλαρώσει και ο Παναθηναϊκός απέκτησε έναν πονοκέφαλο».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα