Τρομακτικό τροχαίο στον Κηφισό: Νταλίκα έπεσε από την γέφυρα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τραυματίστηκε ο οδηγός και ένας μοτοσικλετιστής που ενεπλάκη στο τροχαίο

Τρομακτικό ήταν το τροχαίο που σημειώθηκε στην λεωφόρο Κηφισού όταν νταλίκα προσέκρουσε στα κιγκλιδώματα και στη συνέχεια έπεσε από την γέφυρα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Τροχαίας το ατύχημα πραγματοποιήθηκε στη συμβολή της Λεωφόρου Κηφισού με την Ιερά Οδό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός της νταλίκας, στην προσπάθειά του να αποφύγει προπορευόμενο όχημα, έκανε ελιγμούς, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματός του.

Η νταλίκα δίπλωσε στη μέση της Λ. Κηφισού και ο τράκτορας προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και κατέληξε στον παράδρομο, με τον οδηγό να έχει τραυματιστεί ελαφρά.

Στο ατύχημα ενεπλάκη και μία μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα τον επίσης ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού της. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας για τις Πρώτες Βοήθειες.

Η ανακοίνωση της Τροχαίας

Λόγω τροχαίου ατυχήματος στη Λεωφόρου Κηφισού στο Ιψός της συμβολής της με την Ιερά Οδό, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στο σημείο στη μεσαία και δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, καθώς και στον παράδρομο της Λεωφόρου Κηφισού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα