Τρόμος σε πτήση στην Ισπανία: Τραυματίστηκαν 14 επιβάτες μετά από αναταράξεις

Τους δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες

Τον τρόμο έζησαν επιβάτες κατά τη διάρκεια πτήσης από τον Μαυρίκιο, όταν το αεροσκάφος τους, που ανήκε στην ισπανική εταιρεία τσάρτερ Evelop, έπεσε σε σφοδρές αναταράξεις, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δέκα τέσσερις άνθρωποι οι οποίοι έλαβαν τις πρώτες βοήθειες. Η είδηση έγινε γνωστή σήμερα από έναν αξιωματούχο της εταιρείας, ο οποίος δεν θέλησε να κατονομαστεί.

Το Airbus A330-343 προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο Barajas της Μαδρίτης, χθες το βράδυ, μετά το περιστατικό που διήρκησε 15 δευτερόλεπτα, και συνέβη πάνω από την Αιθιοπία.

Τρία μέλη του πληρώματος βρίσκονται μεταξύ των τραυματιών. Σύμφωνα με μια πηγή από την εταιρεία, 11 επιβάτες αγνόησαν την ένδειξη να φορέσουν τη ζώνη τους, προτού το αεροσκάφος πέσει στις αναταράξεις.

Κατά τη διάρκεια των αναταράξεων στην πτήση, επιβάτες εκσφενδονίστηκαν προς την οροφή

Η εφημερίδα El Mundo μετέφερε σήμερα τη μαρτυρία ενός επιβάτη που περιέγραψε πως κατά τη διάρκεια των αναταράξεων, πολλοί άνθρωποι «εκσφενδονίστηκαν προς την οροφή του αεροπλάνου, πετούσαν στον αέρα, όπως ακριβώς βλέπουμε στις ταινίες».

«Νομίζαμε ότι θα πεθάνουμε» είπε στην El Mundo, προσθέτοντας ότι μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε, οι επιβάτες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και αγκαλιάζονταν.

 

Διαβάστε επίσης