Τρόμος στη Γερμανία από την εντολή του ISIS: «Ανατινάξτε με σφαίρες τα μυαλά τους»

100 τζιχαντιστές στη Δυτική Ευρώπη έτοιμοι για επιθέσεις στο Euro

Συναγερμός έχει σημάνει στις υπηρεσίες ασφαλείας της Γερμανίας για πιθανές τρομοκρατικές επιθέσεις του ISIS στη διάρκεια του EURO που θα φιλοξενήσει η χώρα το φετινό καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild το τελευταίο τεύχος του «Voice of Khorasan», προπαγανδιστικού μέσου του ISIS-K περιέχει κάλεσμα για τρομοκρατικές επιθέσεις, που σύμφωνα με Γερμανούς αξιωματούχους των υπηρεσιών ασφαλείας, βάζει στο στόχαστρο τη μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Στο τεύχος περιλαμβάνεται και μια σειρά από φωτογραφίες, μεταξύ των οποίων και μία που δείχνει έναν ένοπλο τρομοκράτη με στολή παραλλαγής μέσα σε συρμό γερμανικού προαστιακού σιδηρόδρομου με τη λεζάντα: «Τελευταία κλήση πριν την έξοδο».

Στο κάθισμα δίπλα υπάρχει ένα κουτί με δυναμίτη κάτω από μια πινακίδα που γράφει «Καλώς ήρθατε στην Ευρώπη».

«Πατήστε τους άπιστους με το όχημά σας, τρυπήστε τους με μαχαίρια, δηλητηριάστε τις τροφές τους, ανατινάξτε με σφαίρες τα μυαλά τους και πυρπολήστε τα σπίτια τους» αναφέρεται στο κείμενο του ISIS.

Γερμανοί αξιωματούχοι θεωρούν ότι ο βραχίονας ISIS-K (Ισλαμικό Κράτος-Επαρχία Χορασάν) του ΙSIS διαθέτει ένα οργανωμένο δίκτυο άνω των 100 τζιχαντιστών στη δυτική Ευρώπη, οι μισοί εκ των οποίων βρίσκονται στη Γερμανία.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα