«Τρύπωσε και μας κατσικώθηκε ο μουσαφίρης»

Ο Άκης Σκέρτσος πλέον βγαίνει από το καβούκι του έχει και έχει ενοχλήσει πολλούς

Σας το έχω γράψει εδώ και αρκετό καιρό ότι ο Άκης Σκέρτσος θα βγει από το γραφείο του στο Μαξίμου. Και θα συμμετάσχει πιο πολύ στην επικοινωνιακή διαχείριση όλων των ζητημάτων, αλλά θεωρούν στο πρωθυπουργικό μέγαρο ότι ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό κάνει γκελ και μπορεί να περνάει μηνύματα, ώστε να αποφευχθούν οι συνεχείς παρεμβάσεις του κ. Μητσοτάκη.

Παράλληλα με τη συμμετοχή του κ. Σκέρτσου στον δημόσιο διάλογο καταδεικνύεται από τη μια ότι το Μέγαρο Μαξίμου αναλαμβάνει πλήρως την πολιτική ευθύνη των αποφάσεων που θα λαμβάνονται σ’ αυτήν την ιδιαιτέρως κρίσιμη συγκυρία, και από την άλλη θα εξασφαλιστεί η οριστική εξάλειψη των αντικρουόμενων δηλώσεων των κυβερνητικών στελεχών που σε αυτήν τη συγκυρία έχουν αν μη τι άλλο πολύ δυσμενέστερες συνέπειες σε όλα τα επίπεδα σε σχέση με το παρελθόν. Επίσης, η συμμετοχή του Σκέρτσου στον δημόσιο διάλογο, όπως η ανακοίνωσή του για τα δωρεάν τεστ που θα λαμβάνουν όλοι από τα φαρμακεία, εστάλη κι ένα μήνυμα προς την Επιτροπή των επιστημόνων, ότι θα πρέπει στον δημόσιο διάλογο να αποφεύγουν τις αντιφατικές δηλώσεις.

Εδώ, όμως, θα πρέπει να επισημάνω ότι η ενεργοποίηση του Άκη Σκέρτσου και το γεγονός ότι πλέον βγαίνει από το καβούκι του έχει ενοχλήσει πολλούς. Πρόσφατα μάλιστα στη Βουλή σε «γαλάζιο» πηγαδάκι ακούστηκε το «αυτός ο μουσαφίρης τρύπωσε και όπως φαίνεται θα μας κατσικωθεί». Πάντως, μέχρι στιγμής, για να ενημερώσω όσους ανησυχούν εάν ο κ. Σκέρτσος επιδιώξει να εκλεγεί βουλευτής, αυτό θα γίνει μόνο μέσω του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα