Τσακαλώτος για Σκάρλετ Γιόχανσον: Αρραβωνιάστηκε αλλά δεν ζηλεύω, είμαι αριστερός

“Ξαναχτύπησε” ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μιλώντας για το μεγάλο του… έρωτα που δεν είναι άλλος από την Σκάρλετ Γιόχανσον.

Με αφορμή τον αρραβώνα της δι΄άσημης ηθοποιο΄ύ με τον επί δύο χρόνια σύντροφό της Κόλν Τζοστ, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μίλησε για «ευχάριστη» είδηση κατά την έναρξη της ομιλίας του τη Δευτέρα σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεταξουργείο.«Θα αρχίσω την ομιλία μου με μια ευχάριστη είδηση. Σήμερα αρραβωνιάστηκε η Σκάρλετ Γιόχανσον. Εμείς όμως δεν ζηλεύουμε διότι είμαστε αριστεροί και η αριστερά θέλει το καλό των άλλων», είπε ο υπουργός Οικονομικών.

Η αδυναμία του Τσακαλώτου στην… Γιόχανσον

Θυμίζεται ότι αυτή δεν είναι η μοναδική φορά που ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αναφέρεται στην διάσημη ηθοποιό. Συγκεκριμένα, το 2017 εντός της Βουλής απαντώντας σε ερώτηση είχε πει πως η ΝΔ μπορεί να θέλει πλεονάσματα 2% «αλλά κι εγώ μπορεί να θέλω να πάω για κοκτέιλς με την Σκάρλετ Γιόχανσον, δεν σημαίνει πως θα γίνει». Μάλιστα, η Σκάρλετ Γιόχανσον είχε απαντήσει λέγοντας πως δεν πίστευε ότι θα γινόταν ποτέ θέμα για εκείνη στην ελληνική Βουλή.

Εκτός αυτού, και το 2018 ο υπουργός Οικονομικών είχε δείξει την ιδιαίτερη συμπάθεια που τρέφει για την ηθοποιό, αφού είχε εμφανιστεί στην Πρέβεζα με μπλουζάκι που απεικόνιζε τον ίδιο να συνοδεύεται από την Σκάρλετ Γιόχανσον.

Διαβάστε επίσης