Τσέφεριν: «Δεν είμαι πεπεισμένος για το VAR»

O πρόεδρος της UEFA διέψευσε δημοσίευμα για τη χρήση του VAR από την προημιτελική φάση της φετινής σεζόν του Champions League.

Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν έχει εκφράσει αρκετές φορές δημόσια την άποψη ότι δεν έχουν ωριμάσει ακόμα οι συνθήκες για να χρησιμοποιείται το βίντεο ριπλέι στις διοργανώσεις της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Πριν από μερικές ημέρες, οι βρετανικοί «Times» έγραψαν ότι εξετάζεται σοβαρά να αρχίσει η χρήση του VAR στα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ωστόσο δεν φαίνεται ότι κάτι τέτοιο τελικά θα συμβεί φέτος.

«Δεν ξέρω πως προέκυψε αυτό, αλλά δεν το έχουμε συζητήσει και ακόμα δεν είμαι πεπεισμένος για το VAR. Υπάρχουν ακόμα πράγματα που πρέπει να ξεκαθαρίσουν. Ποιος αποφασίζει αν θα χρησιμοποιηθεί το VAR; Οι οπαδοί δεν το καταλαβαίνουν. Ούτε οι δημοσιογράφοι. Τι βλέπουν οι διαιτητές και τι όχι; Τα πράγματα δεν είναι ακόμα ξεκάθαρα, αλλά ξέρουμε ότι κάποια μέρα θα είναι απαραίτητο να το χρησιμοποιήσουμε» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Τσέφεριν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα