Τσέλσι Κλίντον for president

Η Τσέλσι Κλίντον το πήρε απόφαση. Θέλει να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα της, Μπιλ και της μητέρας της, Χίλαρι. Η κόρη του πάλαι ποτέ «πλανητάρχη» της αντιπάλου του Ντόναλντ Τραμπ στις τελευταίες προεδρικές εκλογές, εκδήλωσε την επιθυμία της να ασχοληθεί με την πολιτική.

Μιλώντας στο διεθνές φεστιβάλ βιβλίου του Εδιμβούργου, όπου βρέθηκε για να προωθήσει το παιδικό της βιβλίο που μιλάει για τις γυναίκες οι οποίες αγωνίστηκαν παρά τις αντιξοότητες, η Τσέλσι Κλίντον καταδίκασε τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ για τον χωρισμό των παιδιών από τους γονείς τους στα σύνορα με το Μεξικό και τόνισε ότι «αποστρέφεται» την προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ. Στη συνέχεια, η νεαρή κυρία Κλίντον, αποκάλεσε την πολιτική ως «τη μεγαλύτερη αμαρτία της στιγμής», σημειώνοντας ακόμα ότι «σε ομοσπονδιακό επίπεδο, αυτά που κάνει ο πρόεδρος Τραμπ με αποθαρρύνουν, αλλά νιώθω ευγνωμοσύνη για όσα κάνουν ο σύζυγός μου και οι γερουσιαστές μας για να τον σταματήσουν».

Πάντως η Τσέλσι Κλίντον, συνεχίζοντας την ομιλία της δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική και να διεκδικήσει στο μέλλον την προεδρία, λέγοντας ότι «για μένα, είναι σίγουρο όχι τώρα, αλλά είναι ίσως στο μέλλον, γιατί ποιος ξέρει τι θα φέρει το μέλλον», ενώ αναφέρθηκε και στην ήττα που υπέστη η μητέρα της στις προεδρικές εκλογές και στον αντίκτυπο που είχε αυτή για την οικογένειά της. «Απλώς συνέχισε να επιμένει και να προσπαθεί να έχει θετικό αντίκτυπο στην εσωτερική και εξωτερική πολιτική με τον τρόπο που την έχω δει να το κάνει σε όλη μου τη ζωή», είπε.

Η νεαρή κυρία Κλίντον, αποκάλεσε την πολιτική ως «τη μεγαλύτερη αμαρτία της στιγμής»
«Αισθάνομαι προστατευτική για τον Μπάρον Τραμπ»

Να θυμίσουμε ότι η Τσέλσι Κλίντον ήταν 12 ετών όταν ο πατέρας της Μπιλ Κλίντον μπήκε στον Λευκό Οίκο και μίλησε για το πώς της συμπεριφέρθηκαν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

«Αισθάνομαι απίστευτα προστατευτική για τον Μπάρον Τραμπ, που είναι τώρα 12 χρόνων, την ίδια ηλικία που είχα κι εγώ», είπε και πρόσθεσε: «Διαφωνώ με τον πατέρα του για τα πάντα αλλά οι άνθρωποι διασκεδάζουν μαζί του (με τον Μπάρον), εκφοβίζοντάς τον, σχολιάζοντας την εμφάνισή του. Χάνω την υπομονή μου με αυτά επειδή είναι παιδί και αξίζει να έχει μια παιδική ηλικία όπως κάθε παιδί».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα