Τσιγκρίνσκι: «Μπροστά μας υπάρχει πλέον η πιο μεγάλη πρόκληση»

Στο πρόγραμμα του αυριανού (23/10, 19:55) αγώνα με την Μπάγερν -στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής στον 5ο όμιλο του Champions League– περιλαμβάνονται δηλώσεις του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Ο Ουκρανός αμυντικός της ΑΕΚ χαρακτήρισε την αναμέτρηση ως την «πιο μεγάλη πρόκληση» και αναφέρθηκε στα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν οι «κιτρινόμαυροι».

Όπως, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Η συμμετοχή στο Champions League είναι κάτι που αξίζει να το περιμένεις σε όλη σου τη ζωή! Υπάρχουν παίκτες πολύ καλοί που το ονειρεύτηκαν και δεν έπαιξαν ποτέ. Πόσες ομάδες στην Ευρώπη είναι σαν την Μπάγερν, σταθερά στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου;

»Στο ποδόσφαιρο δεν έχει καμία αξία το τι κουβαλάς πίσω σου, σημασία έχει το σήμερα, το τι έχεις μπροστά σου. Και μπροστά μας υπάρχει πλέον η πιο μεγάλη πρόκληση. Αυτά είναι τα ματς που μπορούν να σου αλλάξουν τα πάντα. Οι τρεις βαθμοί της νίκης θα είναι τεράστια υπόθεση, αλλά πρόκειται για κάτι ακόμα μεγαλύτερο, αν τα καταφέρεις: είναι φήμη, είναι κύρος, ιστορία, αυτοπεποίθηση, τα πάντα. Αυτό είναι ο ορισμός του μεγάλου αγώνα, μια μεγάλη παράσταση σε ένα τεράστιο θέατρο».

Ενώ, για τη φετινή ΑΕΚ, είπε: «Είμαστε εφέτος πολύ καλύτεροι, όταν έχουμε την μπάλα στα πόδια μας. Θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα η ομάδα όταν επιστρέψουν όλοι οι παίκτες που έλειψαν μέχρι σήμερα».

Διαβάστε επίσης