Ποιος κορωνοϊός; Αντίσταση ο Πολάκης με Σεμέδο, Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο

Στο ξενοδοχείο, με μπαλοθιές, ρακή και με selfie, θα έκαναν αντίσταση στο Μητσοτακέικο, αν...

Έλα, τώρα. Ο Πολάκης πουλάει τρέλα, που μπεκροπίνει με την παρέα του χωρίς καμία προφύλαξη από τον κορωνοϊό. Ξέρει πολύ καλά τι κάνει ο Πολάκης. Την ανθίστηκε τη δουλειά, ότι μόνο έτσι επιβιώνει σήμερα στο ΣΥΡΙΖΑ. Πουλώντας τρέλα και κορδέλα.

Έτσι είναι. Τι να κάνει, δηλαδή, ο Παυλάρας; Να κάθεται να βλέπει τον Αλέξη τον Τσίπρα να πετάει τις κοτσάνες τη μία πίσω από την άλλη, ότι ο Μητσοτάκης έφερε το δεύτερο κύμα της πανδημίας;

Σου έει ο Παυλάρας δεν μπορεί να σύρει το κάρο ο Αλέξης. Πάμε κατά διαόλου. Πάνω από 15 μονάδες είναι μπροστά ο Μητσοτάκης. Και πλακώνεται στα τουίτια και τα φεισμπούκια που λέει ο ίδιος.

Το θέμα είναι να βρίσκεσαι την επικαιρότητα, σου λέει ο Πολάκης. Δεν έχει σημασία το πώς και το γιατί. Αρκεί ν’ ασχολείται ο κόσμος μαζί σου. Και πως θ’ ασχοληθεί Με το να βρίζεις τον Μητσοτάκη, να βρίζεις τον Τσιόδρα και όποιον άλλο βρεθεί στο δρόμο σου.

Μάγκας είναι ο Παυλάρας. Εμείς θα το γλεντίζομε, σου λέει. Σας γράφουμε κανονικά, δηλαδή. Ούτε μάσκες, ούτε πανδημίες, ούτε μαλακίες. Ήρωας γίνεται ο Πολ στους ΣΥΡΙΖΑίους ψηφοφόρους. Αυτός είναι σου λέει. Δεν κωλώνει με τίποτα.

Κανονικά, δηλαδή, ο Πολάκης έπρεπε να πάει και στο πάρτι του ξενοδοχείου της Λεωφόρου Συγγρού με Σεμέδο, Μπρούνο και Ραντζέλοβιτς. Να κάνανε παρεάκι, να τραβούσανε και selfie και να τις ποστάρανε στο φειμπούκ και το τουίτερ.

Άπαξ και το ήξερε αυτό ο Πολάκης, δεν γλίτωναν με τίποτα οι τρεις καμπαλέρος του Ολυμπιακού. Μαζί τους θα πήγαινε για φωτογραφίες, θα τους μάθαινε και τι είναι η καλή ρακή.

Ύστερα, μπορεί οι τρεις του Ολυμπιακού να είχαν και πολιτικές ανησυχίες. Θα τις μοιραζότανε με τον Παυλάρα τον σοσιαλιστή. Ο Σεμέδο μπορεί να του περιέγραφε την «επανάσταση των Γαρυφάλλων» το ’74. Ο Μπρούνο να μιλούσε για τον Μπολσονάρο και ο Ραντζέλοβιτς για την Σοσιαλιστική Διεθνή. Γιατί ο Παυλάρας είναι σοσιαλιστής, μην το ξεχνάμε αυτό.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα