
Τσίμπησε βαθμό ο Αστέρας από την Κηφισιά
Σε ένα παιχνίδι χαμηλής ποιότητας που διεξήχθη στη Νεάπολη, Κηφισιά και Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ (0-0), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play out της Super League.
Η ομάδα της Αρκαδίας παραμένει αήττητη στη διαδικασία των play out και πλησίασε την Λάρισα σε απόσταση ενός βαθμού. Από την άλλη, το σύνολο του Σεμπάστιαν Λέτο κρατά μια σχετικά ασφαλή απόσταση από τις δύο τελευταίες θέσεις, παρά το γεγονός ότι δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με αρκετά φάουλ και ελάχιστες αξιόλογες στιγμές, με μοναδική εξαίρεση ένα άστοχο σουτ του Κετού στις καθυστερήσεις. Στο δεύτερο μέρος, ο διαιτητής Ευαγγέλου υπέδειξε πέναλτι υπέρ της Κηφισιάς στο 54ο λεπτό, μετά από ανατροπή του Ταβάρες από τον Σιλά, όμως η απόφαση ανακλήθηκε μέσω VAR λόγω οφσάιντ στην αρχή της φάσης. Παρότι οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν πιο επιθετικές στη συνέχεια, οι μεγάλες ευκαιρίες παρέμειναν περιορισμένες μέχρι το 84’, όταν ο Ρουκουνάκης έκλεψε τη μπάλα και επιχείρησε ένα δυνατό σουτ από μακριά, το οποίο κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Αστέρα. Στις καθυστερήσεις, ο Πέτκοφ βρήκε δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, απόφαση που επιβεβαιώθηκε και από το VAR.
Μετά το αποτέλεσμα αυτό, η Κηφισιά βρίσκεται στην τρίτη θέση της ειδικής βαθμολογίας των play out με 29 βαθμούς, διατηρώντας διαφορά επτά βαθμών από τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος παραμένει προτελευταίος.
ΚΗΦΙΣΙΑ (Σεμπάστιαν Λέτο): Ραμίρες, Πέτκοφ, Πόμπο (78΄ Μπένι), Αντονίσε, Θεοδωρίδης (46΄ Χριστόπουλος), Ρουκουνάκης, Πέρεθ (46΄ Αμανί), Κονατέ, Ούγκο Σόουζα (44΄ Σιμόν), Ποκόρνι, Ταβάρες (64΄ Ζέρσον Σόουζα)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Παπαδόπουλος, Σίπτσιτς, Τριανταφυλλόπουλος, Αλάγκμπε, Σιλά (58΄ Τερεζίου), Δεληγιαννίδης, Εντερ (81΄ Τζανδάρης), Αλμύρας (81΄ Μούμο), Κετού, Καλτσάς (65΄ Εμμανουηλίδης), Οκο (65΄ Μακέντα)
