Τσίπρας: Μόλις αναλάβουμε την εξουσία δεν ξέρω τι θα πρωτοκαταργήσουμε

Επίθεση στην κυβέρνηση για το αντικεπαιδευτικό νομοσχέδιο το οποίο έχει ως μόνο στόχο «να εξυπηρετήσει συγκεκριμένα συμφέροντα κολεγίων και να μεγαλώσει την πελατεία τους» εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία μιλώντας σε εκδήλωση του «Παρατηρητηρίου για την Παιδεία» μαζί με πανεπιστημιακούς, φοιτητές και συνδικαλιστές έκανε λόγο για απαράδεκτη μεθόδευση ενάντια στα δημόσια πανεπιστήμια ενώ τόνισε ότι η κυβέρνηση το φτάνει στα άκρα ιδρύοντας πανεπιστημιακή αστυνομία.

«Και βεβαίως η τοποθέτησή μας είναι ότι ο νόμος αυτός, ακόμη και αν ψηφιστεί δεν θα εφαρμοστεί και θα τον καταργήσουμε την επόμενη μέρα, όταν θα ξανάρθουμε στην εξουσία. Σύντροφε έχεις το λόγο», είπε η Αλεξάνδρα Κορωναίου, κοσμήτορας & καθηγήτρια κοινωνιολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Και απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σε εκδήλωση του «Παρατηρητηρίου για την Παιδεία» μαζί με πανεπιστημιακούς, φοιτητές και συνδικαλιστές: «Χαμoγελώ διότι μέσα τόσα που γίνονται το τελευταίο διάστημα δεν ξέρω τι είναι αυτό που θα πρωτοκαταργήσουμε όταν δοθεί η δυνατότητα και δημιουργηθούν οι συνθήκες εκείνες ώστε ο ελληνικός λαός να δώσει την εντολή για μία Προοδευτική διακυβέρνηση στον τόπο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα