Τσίπρας: Στις ευρωεκλογές ο ελληνικός λαός θα τιμωρήσει την αξιωματική αντιπολίτευση

«Στις ευρωεκλογές ο ελληνικός λαός δεν θα τιμωρήσει την κυβέρνηση, αλλά την αξιωματική αντιπολίτευση» υποστήριξε ο Α. Τσίπρας από την Πάτρα, όπου μίλησε σε προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος εν όψει των ευρωεκλογών. Ο Α. Τσίπρας έκανε λόγο για εικονική πραγματικότητα που έχει δημιουργήσει η Ν.Δ και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που την στηρίζουν μαζί με τους ολιγάρχες.

«Προσπάθησαν να δημιουργήσουν μια εικονική πραγματικότητα σε σχέση με τη δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ. Από στημένες ειδήσεις, στημένες δημοσκοπήσεις, στημένα πρωτοσέλιδα, στημένους δήθεν Μακεδονομάχους στη Βόρεια Ελλάδα. Άλλωστε οι ολιγάρχες που τους στηρίζουν έχουν μια ειδικότητα στα στημένα. Όπως έστηναν ποδοσφαιρικούς αγώνες για το στοίχημα, ήθελαν να στήσουν και το κλίμα προς τις εθνικές εκλογές’ υποστήριξε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.

Όπως είπε «εμείς έχουμε μάθει να χάνουμε στις δημοσκοπήσεις και να τους κερδίζουμε στις κάλπες!Έτσι θα γίνει και τώρα: Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα καταρρίψει την εικονική πραγματικότητα που έστησαν.Θα είναι κόλαφος για το επικοινωνιακό επιτελείο του κου Μητσοτάκη και για το πλαστό του αφήγημα. Και θα είναι κόλαφος, γιατί, για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκές εκλογές, οι πολίτες δε θα έχουν διάθεση να τιμωρήσουν τη κυβέρνηση, αλλά να τιμωρήσουν την αντιπολίτευση».

Σύμφωνα με το σκεπτικό του πρωθυπουργού ο ελληνικός λαός θα τιμωρήσει την αντιπολίτευση, Για τις ψεύτικες προβλέψεις, Για τη διαρκή καταστροφολογία Για την ταύτισή τους με το ΔΝΤ, στην προσπάθειά τους να περικοπούν οι συντάξεις, Για την ταύτισή τους με τον ανθέλληνα Βέμπερ, οπαδό του Σόιμπλε και του Γκρέξιτ, Για τη καιροσκοπική και ψηφοθηρική τους στάση στο Μακεδονικό, Για την ταύτισή τους με τα πιο σκοτεινά και πιο λούμπεν συμφέροντα της οικονομικής ολιγαρχίας, Για την επιμονή τους να υπερασπίζονται τη παραγραφή των μεγάλων σκανδάλων και να αρνούνται τη κάθαρση και τη δικαιοσύνη. «Για όλους αυτούς τους λόγους, για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκές εκλογές θα τιμωρηθεί η αντιπολίτευση» υπογράμμισε.

λαό μας.

Διαβάστε επίσης