Τσίρκο το μπάσκετ, χειρότερο από το ποδόσφαιρο: Να φέρουν ξένο αρχιδιαιτητή, ξένους διαιτητές και VAR, ξένους δημοσιογράφους και ξένους φιλάθλους (vid)

Είναι μακράν χειρότερo από το ποδόσφαιρο και το δηλητήριο θανατηφόρο

Μετά από χρόνια, έκατσα να δω μπάσκετ. Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 67-65 στο ΟΑΚΑ. Να φέρουν ξένους διαιτητές και στο μπάσκετ και ξένο αρχιδιατητή (όχι σαν τον Μπένετ) και ξένους δημοσιογράφους και ξένους φιλάθλους. Αυτό λέω εγώ.

Και VAR να φέρουνε. Τι πράγμα είναι αυτό, ρε, μάστορα. Έγινε ό,τι έγινε στο παιχνίδι και διαβάζεις μετά στα site. Ό,τι μαλακία τους κατέβει στο κεφάλι. Ο ένας το λέει άσπρο και ο άλλος μαύρο. Δεν υπάρχει γκρι.

Ο Παναθηναϊκός φώναζε για την διαιτησία στο πρώτο παιχνίδι. Δεν το είδα. Το δέχομαι. Δεν το είδα, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα μου.

Γίνεται το δεύτερο παιχνίδι. Τον καθάρισαν σαν αυγό τον Γουόκαπ και το απέβαλαν. Καμία σχέση. Ο άλλος ο διαιτητής, Τηγάνης μου φαίνεται τον λένε, πήγε να δει το μόνιτορ τι είχε σφυρίξει σ’ ένα φάουλ στον Πάρις Λι. Αν το έδωσε χαμηλά που λένε οι μπασκετικοί ή όχι.

Αυτός ο Μποχωρίδης έκανε κεφαλοκλείδωμα στον Βεζένκοφ, τον πέταξε κάτω και χτύπησε στο γόνατο. Ένα απλό φάουλ σου λένε οι διαιτητές. Στο ποδόσφαιρο κόκκινη κάρτα και χωρίς το VAR. Κι ο Σερέλης, πως τον λένε, δήλωσε ότι έπαιξαν με πάθος. Αν δεν σφυρίζουν φάουλ οι διαιτητές, βγαίνει το πάθος.

Και μετά, ανέλαβαν τα πιστόλια. Ειρωνείες εις βάρος του Ολυμπιακού, σκέτο δηλητήριο στην φλέβα. Οι απέναντι, μιλάνε για εποχές Φάρου κι ότι στην ΕΟΚ ξανάρθε ο Βασιλακόπουλος. Καμία σωτηρία.

Το Σαββιδοτεχνείο, που όποτε το συμφέρει είναι με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό και φανατικά σε ό,τι κόκκινο κυκλοφορεί, μάζεψε όλα τα αρρωστάκια που άρχισαν τη χολή. Δεν βγάζεις άκρη. Καμία.

Το μπάσκετ είναι χειρότερο από το ποδόσφαιρο. Άπαξ και με την απλή επαφή οι διαιτητές έχουν το δικαίωμα να σφυρίξουνε, άστο, μάστορα. Και δεν υπάρχει και VAR.

Γι αυτό σου είπα στην αρχή, ότι πρέπει να φέρουν ξένους παντού. Και δημοσιογράφους πρώτα απ όλα.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 67-65 |  Έγινε το 1-1 | Το πρωτάθλημα ξαναρχίζει (vid)

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα